Azerbaycan'ı asılsız iddialarla "etnik temizlik yaptı" şeklinde suçlamaya çalışan Ermeni diasporası, Ermenistan hükümeti ve Batılı politika yapıcılara Hollywood'dan da destek geldi.

Ünlü aktör Mel Gibson Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni silahlı gruplara karşı gerçekleştirdiği terörle mücadele operasyonunun ardından 42 bin 500 Ermeni'nin Karabağ'dan ayrılarak Ermenistan’a gelmesini "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor." şeklinde dünyaya duyurdu.

DÜNYAYA MÜDAHALE EDİN ÇAĞRISI

Soykırım yalanına sarılan Gibson şimdi yaşananların tarihin tekerrür etmesi olarak ifade ederek dünyaya acil adım atın çağrısı yaptı.

Yorumlar 318 Yorum Var
  • Abdullah 01.10.2023 01:23
    Yahudiler hakkında söylediklerinden dolayı Hollywood tarafından 10 yıl uzaklaştırıldın film dünyasından. Ermeni lobisi mi zorluyor şimdi seni? Yine uzaklaştırılmak istemiyorsun değil mi? Şunu herkes iyi bilmeli. Ermeni lobisi ile Yahudi lobisi birbirine düşmandır. İsrail'in Azerbaycan'a silah verme sebebi de buydu. Mel Gibson'da hangi lobiye hizmet ettiğini ifşa etmiş oldu.
  • müslüman mı 30.09.2023 21:25
    Tutku - İsa Mesih'in Çilesi (The Passion of the Christ) filminde İsa'yı oynamış adama müslüman diyenler vardı. şimdi dağılsınlar. ama hristiyan ve ermeni dindaşlarını kolluyor.
  • aysel 30.09.2023 19:21
    Birileri Mel Gibsona Karabağda 30 yıl önce yapılan Hocalı katliamını anlatsın ve görüntüleri paylaşsın, yanlış yerden bilgilenip konuşuyor, asıl katliamcı ve soykırım yapan canice çocuk kadın yaşlı erkek demeden öldüren ermenilerdir. Karabağ'ın asıl sahipleri Türklerdir. Ünlü insanları kullanarak mağduru oynamak ermenilerin işidir, batınında işine gelmektedir.
  • Mustafa 30.09.2023 14:06
    Bu adam zaten başından beri azılı bir Türk düşmanı. Marka değerine zarar gelmesin diye bize ettiği hakaretler hiç bir zaman Türk basınına yansımadı. Filmlerindeki hakaretler ise kesildi sansürlendi. Orjinalinden izlerseniz bu adamın bize hakaret etmediği filmi yok.
  • Kazım Aktekin 30.09.2023 13:28
    Hadi oradan zibidi sen kimsin
Daha fazla yorum görüntüle