PKK'nın Suriye kolu YPG'nin sözde elebaşlarından Salih Müslim günlerdir Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'de yoğun operasyonlarla PKK'ya göz açtırmayan Türkiye'yi Batı'ya şikâyet etti.

1 Ekim'de Ankara'da yaşanan hain terör saldırısının ardından Türkiye, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terör hedeflerini vurmaya devam ediyor. 

"SURİYE ÜZERİNDE UÇUŞ YASAĞI GETİRİN"

PKK'nın Suriye kolu YPG'nin sözde elebaşlarından Salih Müslim Batı'ya Türkiye'yi durdurun çağrısı yaparak hava operasyonlarıyla zor durumda kaldıkları için Suriye üzerinde uçuş yasağı getirilmesini istedi.

"TÜRKLER GÜNLERDİR ARALIKSIZ VURUYOR"

İşte terörist Salih Müslim'in yalan ve iftiralarla Batı'ya yakarışları;

4 Ekim'den bu yana Türk devleti vahşi saldırılarıyla Kuzey ve Doğu Suriye'nin üzerine geliyor. Daha önce de Dışişleri Bakanı Fidan "Onların ne kadar alt ve üst yapıları varsa hepsine saldıracağız" diyerek tehditte bulunmuştu. Dünden beri aralıksız sürüyor. Elektrik trafoları, sivil araçları, petrol rafinelerini ve su depolarını bombaladılar. 

"NAZİ'LERİ GEÇTİLER"

Ermenistan'da, başka yerlerde de yaptıklarını gördük. Türk devleti bu şiddetiyle sadece Kürt halkına yanlış yapmıyor. Bütün insanlığa yanlış yapıyorlar. Yaptıkları şeylerde Nazi'leri geçtiler. 

PKK'NIN DOSTLARINA ÇAĞRI

Bütün Kürt halkı dostları demokrasi isteyen özgürlük isteyen ve insan halklarıyla ilgilenen herkesin; Türkiye'nin bu barbarlığına karşı çıkmasını istiyoruz. Umut ediyoruz ki Suriye üzerinde gezen savaş uçaklarının uçuşları engellenirse biz de kendimizi savunabiliriz. Biz bütün demokrasi isteyen dostlarımızın yanın yer almasını istiyoruz.

Yorumlar 139 Yorum Var
  • DADAŞ 07.10.2023 11:43
    yıllardır merak ettiğim, bu adam kendinin terörist olduğunun farkında mı değilmi, yani kendinin kötü biri olduğunun ve yalan söylediğinin farkında mı?
  • hürses 07.10.2023 08:52
    bu varlık ermeni hınçak komitesinin , şimdiki asalanın adamıdır..kürt ve müslüman görünerek Müslüman kürdü aldatmak.ne kürtlükten dem vuruyosunuz bilinmiyor mu zannediyorsunuz kocaaa türk dünyası içinde size şiddet üzerine fırsat mı verirler.hiç mi akıllı adamlarınız yok.siz ancak barışla bu coğrafyada kalabilir varlığınızı devam ettirebilirsiniz.size gaz verenler yarın gidince
  • Yiğido 06.10.2023 23:52
    Aşağılık adam sen gerçekten dava adamıysan sahaya çık militanlarının yanında dur. Kimbilir hangi lüx villada viskini yudumluyorsundur.Esas kürt düşmanı senin gibi kan emicilerdir. Nasıl olsa dolarlar yağıyor.Sanmayınki bu hep böyle devam eder.Birgün senide senin gibileride yok edeceğiz.
  • Alperen alp 06.10.2023 19:43
    Güldüm
  • MSELİM 06.10.2023 18:57
    dağdaki itlerin kıçında don durmuyor bu domuzun ise yüzünden et akıyor
Daha fazla yorum görüntüle