Fox News'in dış haberler muhabiri Trey Yingst Hamas'ın İsrail'e karşı başlattıkları Aksa Tufanı operasyonunu aktardı. "Burada durum çok ama çok kötü" diyen Yingst ülkenin güney kesiminde önemli bir hasar olduğunu söyledi.

Trey Yingst'in açıklamaları şu şekilde;

Gazze'de yoğun roket atışı devam ediyor. Bu açıkça Hamas tarafından koordine edilmiş bir operasyondur. İslami cihat ve Gazze içindeki diğer gruplar. Burada ülkenin güney kesiminde önemli bir hasar olduğunu görebiliyoruz. Kudüs ve Tel Aviv'de sirenler çalıyor. Savaş günleri bizi bekliyor.

Operasyonel güvenlik nedeniyle şu anda rapor edemeyeceğim pek çok şey var. Ama Gazze sınırı boyunca durum çok ama çok kötü. İsrail'in güney ve orta kesiminde roket atışları devam etmektedir. Askerler buradaki hatları tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama durum gerçekten kötü. İsrail ile Gazze arasında gördüğüm en kötü durumlardan biri.

Yorumlar 72 Yorum Var
  • Kılınç 07.10.2023 23:44
    İsrail'in mağduriyet oyunları bunlar.Lanetlenmiş olan bu topluluk yeni planlarla mescidi Aksayı gasp etmeyi planlıyor.Gecmişte olduğu gibi
  • Anti Siyonist 07.10.2023 21:47
    Türkiye mısırla yaklaşın ca meyvelerini almaya başladı
  • islamcı 07.10.2023 20:14
    gazanız mübarek olsun yiğitlerim vurun siyonistler
  • Mehmet 07.10.2023 19:44
    Yoktan filistinde siyonist yahudileri yerleştirip İsraili kurdunuz bunu intikamı alinmazmi sandınız Allah yardımcınız olsun Filistinli kardeslerim durmayın anlasmayin yahudiler diz çökecek Allahın izniyle
  • N.zeki. 07.10.2023 19:30
    Beter ol israil
Daha fazla yorum görüntüle