HABER7

Gazze’den başlatılan Aksa Tufanı operasyonu İsrail ordusunu sarsarken, “sivil katliam” propagandası ise çürütülüyor.

Karadan, havadan ve denizden gerçekleştirilen operasyonla İsrail işgalindeki bölgelere giren Filistinli savaşçıların sivillerle karşı karşıya kaldığında hangi tavrı aldığı, İsrail vatandaşlarının anlatımıyla ortaya çıkıyor.

İsrail’de İbranice yayın yapan Kanal 12’ye konuşan İsrailli kadın, Kassam Tugayları’na mensup direnişçilerin evine geldiği anı anlattı.

Evine giren Filistinlilerin kendilerine hiçbir zarar vermediğini belirten İsrailli sivil, evde arama yaptıktan sonra 2 saat süreyle kalıp ayrıldıklarını anlattı. Direnişçilerin evdeki meyveyi yemek için dahi ev sahibinden izin istediklerini kaydetti.

İsrail vatandaşının 7 Ekim’de Filistinlilerle yaşadıklarına ilişkin anlatımı şöyle:

“Bir anda kapının açıldığını duydum. Arapça konuşmalar duydum. Kapıyı kapalı tutmaya çalıştım. 6 kişi olunca başarılı olamadım. Kapıyı açmayı başardılar. Kapıyı açmak için bir kez ateş ettiler. Ama bize zarar gelmedi. Onlar eve girdikten sonra iki çocuğumun olduğunu söyledim. Birbirlerine baktıktan sonra İngilizce olarak ‘Merak etme biz Müslümanız size zarar vermeyeceğiz.’ dedi. Hem şaşırdım hem rahatladım. Çocuklarla oturdum. Onlar da evde arama yaptı. Onlardan biri evdeki muzu göstererek, ‘Yiyebilir miyim’ diye sordu. ‘Evet yiyebilirsin’ dedim. Evde iki saat durduktan sonra gittiler. Böyle bitti.”

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Vedat bayram 27.11.2023 14:09
    Madem kendilerini Allahın seçkin kulları olarak görüyorlar neden ölümü istemiyorlar Allah'a kuvasmiyi istemiyorlar çünkü inandığı kitabada inanmıyorlar sapık zihniyetli yahudiler yaşasın zalimlere cehennem ebedi olarak kalacağınız yeriniz hazır azmaya devam edin
  • Vedat bayram 27.11.2023 14:08
    Müslüman inancına göre yapılan güzel davranış insanlık dersi almak isteyenler kutsal kitabımız olan kur'an-ı kerime baksınlar Müslüman zulmetmez ..muslumanın bu dünyada zulme uğraması ona Allahın unutmadığını delilidir bizler yine ona dondurulecegiz ebedi olan bir cennet muslumanlari bekliyor olum muslumanım dirilisidir .
  • Muhsin Ergin 26.11.2023 18:33
    Bütün dünyada Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler Ya Rab Hakkı hak bilip hakkın peşinden Gidenlerden batılı batıl bilip batıldan içtinap edenlerden eyle bizi ecdadımız Osmanlı'nın ilahi kelimetullah için yaptığı mücadelenin tekrar tekerrür etmesini nasip eyle Allah'ım
  • Misafir14 26.11.2023 16:36
    Kur'an'a göre esirlerin durumu bellidir. Ya fidye karşılığı ya da karşılıksız serbest bırakılır bu süre zarfında da aileden biri gibi yedirilir içilir. Asla zarar verilmez. Allah'ın selamı Gazze'de ümmetin onurunu kurtarmaya çalışan bir avuç yiğitlerin üzerine olsun!!!
  • Ts klap 26.11.2023 10:05
    Dünyada birgün iyilik ve iyiler kazanacak ve islam hukuk ve adaleti yeryüzüne hakim olacak ve insanlar adeta sel gibi islama ve onun korumasına sığınacak
Daha fazla yorum görüntüle