İsrail'de Siyonizm'e ve Siyonist devlete karşı olan yüz binlerce Yahudi bulunuyor.

Batı Kudüs'ün 30 kilometre batısındaki Ramat Beit Shemesh ilçesinde yaşayan Siyonizm karşıtı Ultra Ortodoks Yahudiler (İbranice ismiyle Harediler), abluka altındaki ve çoğunluğunu sivillerin oluşturduğu yaklaşık 2.5 milyon Filistinlinin sıkıştığı Gazze'ye yapılan bombardımanlara karşı eylem yaptı. 

YAHUDİLERDEN SİYONİZM VURGUSU: İSRAİL YAHUDİ DEVLETİ DEĞİL

İşgalci İsrail Devleti'ni protesto eden Yahudiler ellerindeki, "Hiçbir Yahudi, İsrail için feda edilmeye değmez", "Mevcut Siyonist İsrail devleti Yahudiler için güvenli bir sığınak değil, Yahudilere düşman bir ülkedir" "İsrail bir Yahudi devleti değil", "Yahudiler bir milliyet değildir", "Yahudilik eski bir dini topluluktur", "Siyonizm asla Yahudileri temsil edemez" ifadelerinin yer aldığı pankartlarla slogan atarak Beit Shemesh'de yürüyüş yaptı.

"ATEİST-SİYONİST LİDERLER KURDU"

Ultra Ortodoks Yahudiler "Harediler", hiçbir Yahudi'nin "Siyonist İsrail devleti" için feda edilmeye değmediğini düşünüyorlar.

Harediler, İsrail'in 75 yıl önce (14 Mayıs 1948) ateist-Siyonist liderler tarafından kurulduğunu, İsrail'i kuranların Yahudiliğe bile inanmadığını vurguluyorlar.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Metin Güner 12.10.2023 12:03
    Başlarına Nelerin Geleceğini İyi biliyorlar... İnsan Katili , İnsanlık katili caniler....Sonunuz geldi ...Bu Bataklıktan Çıkış Yok....
  • hariye 12.10.2023 11:59
    aynen israilide kullananlar var israil halkıda uyandı.
  • Egeliden 12.10.2023 10:45
    İsrail de israil bayrağını bu haridiler yaktılar,düşünebiliyormusunuz.Mavi Marmara gemisinde bu Haridiler de vardı.Askerlik yapmazlar israil siyonist devletini yerden yere vururlar.Helal olsun Haridilere..
  • seyid 12.10.2023 09:24
    Böyle olmalı,israil halkı lanetli bir kavim olmaktan ancak içinde vicdan ve Allah korkusu olan yahudiler sayesinde kurtulabilir...
  • Misafir1 12.10.2023 09:13
    Bravo bu Haredilere. Keske grup grup toptan Islama girselerde dunyayi sok etseler. Kendileride son din olan Islam a erisse. Siyonistlerin ateist olmasi gercegini iyi yansitmis. Allah a inanan hic kimse Yahudi de olsa boyle katliamlar yapamazdi. Biz Hristiyan yada ateiste ayni gucu ele alsak katliam yapsak yureklerimiz sizlar.
Daha fazla yorum görüntüle