Gazetecilerin paylaştığı görüntülerde Gazze'nin içler acısı hali gözler önün serildil!

"BÖYLE BİR MANZARAYA DAHA ÖNCE ŞAHİT OLMADIM"

O anları kaydeden gazeteci gördüğü manzarayı "Deprem vurmuş gibi... Uzun süre bir deprem burayı vurmuş gibi... Mahalle yerle bir edilmiş... Yıkım her yerde! Böyle bir manzaraya daha önce şahit olmadım." sözleriyle aktardı.

"HAYATIMIN EN ZOR GÜNLERİNDEN BİRİ"

Gazze'de yaşayan BBC Arapça muhabiri de o anları şu şekilde anlattı;

Benim ismim Adnan El-Bursh. BBC Arapça muhabiriyim, Gazze'de oturuyorum. Burada Şifa Hastanesi'nde cesetler her yerde. Yaralılar yardım çığlıkları atıyor. O sesleri asla unutmazsınız. Burada kameraman arkadaşım Mahmut yaralı arkadaşı Malik'i gördü. Malik hayatta kalmayı başardı ama tüm ailesi öldü. Burası benim arkadaşlarımın ve komşularımın yatırıldığı yerel hastane. Bugün benim kariyerimin en zor günlerinden birisi. Asla unutamayacağım şeyler gördüm. Bu küçük kızın her şeyi mahvoldu. Akrabaları katledildi ve kensinin de tedaviye ihtiyacı var. Benim kızım da aynı yaşta. Muhammed'in cesedi ailesinin yanında... 

Şifa Hastanesi'nin koridorları cesetlerle dolu. Daha fazlasını taşıyamaz... Yenileri hastane girişine yerlere seriliyor. Bu durumda olmak istemezsiniz. Ama benim şehrimde çaresiz hissediyorum. Hiçbir haysiyet göremiyorsunuz. Yaralılar acı içerisinde kalmak zorunda.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • misafir 13.10.2023 23:49
    Her yere duyurun bütün dünyaya duyurun yardım şsteyin sizler duyuracaksınız güçlü durun sevabınız büyük
  • Türk 13.10.2023 21:04
    Dünya kör.. Konu Müslümanlarsa onlar için görmeye gerek yok.. Ama Ukrayna bunları yaşasa kıyameti koparırlar dı.. Allah mazlumunların ve masumların yardımcısı olsun..
  • osmanlı torunu. 13.10.2023 19:56
    Ey alemlerin RABBİ olan ALLAH,ım ne zaman israili,amerikayı,ingiltereyi kısaca iblisin taraftarlarını helak edeceksin bu acılara benim dayanacak halim yok bunlar insan değil bunlar canavar bile değil bunlar kanla beslenen merhameti vicdanı olmayan iblis artık yeter al bunların canını ..
  • Garip 13.10.2023 19:22
    Ya Rabbi Beni İsrail kavmini yahudi hiristiyan kavmini kahhar iminle kahreyle
  • Barış 13.10.2023 17:53
    İsrail ve destekçileri ABD, İngiltere, Fransa nın dünyada da kahrolmalarini nasip eyle. Ya KAHHAR
Daha fazla yorum görüntüle