İsrail'in saldırıları sebebiyle yaralanan küçük bir çocuğun sedyedeyken abisi tarafından Kelime-i Şehadet öğrendiği görüntüler yürekleri burktu.

SEDYEDE YATAN KARDEŞİNE KELİME-İ ŞEHADET GETİRMEYİ ÖĞRETTİ

Bölgeden gelen bir görüntüde İsrail'in attığı bombalar sebebiyle yaralanan ve kanlar içinde kalan bir çocuk kameraya yansıdı.

Çocuğun başında ise abisinin, kardeşine Kelime-i Şehadet öğrettiği anlar herkesi hüzne boğdu.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • ÖMER FARUK 19.10.2023 19:56
    Osmanlıyı yıktılar ve ortadoğu dan gözyaşı hiç eksik olmadı. Sebeb olanların gözleri kör olsun. Cennet mekan ABDULHAMİD HAN hazretlerini anlayamadınız.
  • MTA61 18.10.2023 22:18
    Siz zulmederek mazlumlara değil .adı EL KAHHAR olan Allah’u Teala’ya savaş açtınız .Nasıl bir savaşa girdiğinizi kiminle mücadele ettiğinizi analayacaksınız. Siz müslumanlara saldırarak kendinize cehennem kapılarını açtınız. Ne güzel demiş
  • ÇUMMMM İYİ OKU 18.10.2023 15:09
    Bizde biliyoruz CİHADIN sadece savaş olmadığını ancak şuan katliam var katliam elden bir şey gelmiyor diyorsun ERBAKAN Hocamızın sözünü hatırlatayım "8 milyonluk israil için 1.5 milyar Müslüman Ebabil bekliyorsa Ebabiller gelse israili değil bizi taşlar." şimdi sen otur dua et seni ebabiller seni taşlamasın.
  • Velid 18.10.2023 13:06
    Bütün İslam coğrafyasında KIYAM çağrısı yapılmalı. Hem de en üst perdeden. Güçten başka hiç bir dilden anlamayan insafsız, amansız, kalleşlikte en zirvede büyük güçler var. Toplu, hep birlikte bir KIYAM çağrısı ancak bu güçlü ama bir o kadar da korkak düşmanı durdurabilir.
  • Recep elanzari 18.10.2023 12:56
    Bu makam düşkünü islam devletleri liderleri ne halt işliyorlar acaba daha neyi bekliyorlar
Daha fazla yorum görüntüle