Mısırlı televizyon sunucusu Bassem Youssef, Piers Morgan Uncensored programında, işgalci İsrail'i eleştirerek, "İsrail, kurbanın kendisi olduğuna inanmanızı istiyor. Bu tıpkı narsist bir psikopatla ilişki içinde olmak gibi." ifadelerini kullandı.

Mısırlı televizyon sunucusu Bassem Youssef, Piers Morgan Uncensored programında, işgalci İsrail'in 7 Ekim'de başlayan saldırılarına tepki göstererek Filistinlilerin duygusal çaresizliklerini aktardı.

Programda İşgalci İsrail'e sert eleştiriler getiren Youssef, İsrail'i narsist psikopat karakterlerin başrolde olduğu dünyaca ünlü bir dizi olan homelander karakterlerine benzetti.

Youssef konuşmasında, "İsrail, kurbanın kendisi olduğuna inanmanızı istiyor. Bu tıpkı narsist bir psikopatla ilişki içinde olmak gibi."

"İsrail'e Süpermen'miş gibi bakıyorsunuz ama aslında onlar Homelander" ifadelerini kullandı.

Homelander

Homelander, Darick Robertson ve Garth Ennis tarafından yaratılan "The Boys" çizgi roman serisindeki bir süper kahraman ve ana antagonisttir. "The Seven" adlı Vought tarafından finanse edilen bir grup süper kahramanın lideridir ve CIA gizli operasyon ajanı Billy Butcher'ın baş düşmanıdır. Homelander, sık sık narsist ve psikopat bir karakter olarak tasvir edilir ve Billy Butcher tarafından kibirli bir narsist olarak görülür.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Tipik Batı 20.10.2023 23:07
    Aynı bizim habercilere benziyor, adamın tek bir cümlesini bile tamamlamasına izin vermedi, ona kendi istediğini söyletene kadar soruyu evirdi çevirdi sözünü kesti İnkar etti, tipik Bizim belli bir kanalın sunucusu
  • Aziz D 20.10.2023 16:38
    Yorum yapmaya değmez
  • yusuf 20.10.2023 10:49
    katil israile ne derseniz diyin.adamlar dalga giçiyor.yüzlerine söylemeyi bırak tükürsen gülüyor.bunları kazığa oturtmak lazım.ancak uyanırlar.
  • Serra 20.10.2023 09:39
    Videonun altı videoyla uyuşmuyor
  • nasri 20.10.2023 09:28
    Söylediği küfürlerin hepsini alçak zalim israile söylüyor ama heyhat.. esfeli safilin ne anlar
Daha fazla yorum görüntüle