İsrail-Filistin savaşının 16. gününe girildi. İşgalci İsrail'in katlettiği Filistinlilerin sayısı 4 bin 385’e yükseldi. Hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı da bin 400'ü geçti. Defalarca kara harekâtı yapılacağı söylenip saat bile verilse de İsrail ordusu henüz buna cesaret edemedi. Dünyadan tepkilerin çığ gibi büyüdüğü tabloya İsrail askerindeki demoralize durum da eklendi.

Saldırılardan önce de 10 binlerce insanın İsrail Başbakanı Netanyahu'ya karşı isyan ettiği görüntüler hafızalardan silinmezken şimdi açıkça katliamcı statüsünde bulunan İsrail ordusunda da İsrail Başbakanı Netanyahu'ya karşı isyan işaretleri ortaya çıkmaya başladı.

"SENİN YÜZÜNDEN ÜÇ ARKADAŞIM ÖLDÜRÜLDÜ"

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bir askeri üsse yaptığı ziyaret sırasında askerden biri "Senin yüzünden üç arkadaşım öldürüldü, ülkeyi mahvettin" diyerek bağırdı. Askeri, üssün komutanı susturmaya çalışarak oradan uzaklaştırdı.

"NETANYAHU'YU ALIN, ÇOCUKLARIMIZI BIZE İADE EDİN!"

İsrailliler de yeniden sokaklara çıkıp "Netanyahu'yu alın, çocuklarımızı bize iade edin!" sözleriyle Netanyahu'ya yeniden isyan bayrağını açtı.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Yorumcu 23.10.2023 01:35
    Hani bunlar diyoduya kendilerinden başkası cennete gitmicek diye.niye bukadar korkuyolar.muslümanlar nasıl savaşıyo cennete gidecek olan belli.hem cennetligiz deyin ölmekten korkundünyanın en korkak insanlarıdır Yahudiler yaşamayı ve parayı herkezden çok severler.ölmelten çok korkar bunlar.
  • ekrem 23.10.2023 01:08
    Yahudi için kötü haber desene içerdeki +6+1+masa kahroluyor iran kahroluyor baydın ne olacak senin piyonlarının hali
  • Misafir1 22.10.2023 23:27
    Rutbesiz erin Subayla lakaytliyina bakarmisin. Askerlerinde disiplin sifirmis.
  • Misafir 22.10.2023 22:17
    Filistinli müslümanlar şehit edildi Kelimelere dikkat lütfen.
  • Vatan millet Sakarya 22.10.2023 21:35
    Rabbim isterse nurunu kafirede tamamlatır yaşasın zalimler İçin cehennem
Daha fazla yorum görüntüle