İşgalci İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ni 7 Ekim'den bu yana yoğun bombardıman altında tutuyor. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı ayırt etmeden savunmasız Filistinlileri hedef alan işgalci İsrail yerleşim yerlerini peş peşe hedef alıyor.

MARKETTE VAHŞET!

Bu akşam sosyal medyada yayınlanan yeni görüntülerde, Gazze'deki bir markette alışveriş yapan insanlar soykırıma kurban gitti.

Marketin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yakınlarına düşen ilk bomba sonrasında panikle kaçışan Filistinliler, ikinci bombanın üzerlerine düşmesi sonucu şehit oldular.

SİYONİSTLER SAVAŞ SUÇLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Kan donduran anlar İsrail'in savaş suçlarına bir yenisi olarak eklendi. 7 Ekim'den bu yana camiler, pazar yerleri, mülteci kampları olmak üzere sadece sivilleri katleden gözü dönmüş Siyonist rejim, dünyanın gözü önünde uluslararası insancıl hukuku çiğnemeye devam ediyor.

ÖLÜ SAYISI 6 BİNE YAKLAŞTI

Öte yandan Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında her an artan ölü ve yaralı sayısına ilişkin açıklama yaptı.

Bugün öğleden sonra yapılan açıklamaya göre, Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında ölenlerin sayısı 2 bin 360'ı çocuk ve 1292'si kadın olmak üzere 5 bin 791'e yükseldi.

 

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Istanbullu 25.10.2023 12:04
    Bütün Müslüman Ülkelerindeki Baskanlar ,Krallar korkak,Halktan konusmuyorum Halk Cesur 15 Temmuzu gördük ama yöneticiler bana dokunmayan yilan bin yasasin diyor.
  • Hasan 25.10.2023 11:39
    Allah cc aceba neyi bekliyor.
  • Cicek 25.10.2023 10:55
    TUM MUSLUMANLAR FİLİSTİN İCİN DUA Edin Kuran'da gecen. vadedilen gün gelmiş olsun inşallah isarail YOK Olacak ağaçlar konuşacak arkamda saklanıyor diye konuşacak onlar ve dahi istemiycek en güzeli ALLAH bize Yeter
  • Asaf 25.10.2023 10:33
    Bir çok arap ülkesi israil in saldırılarından petrol fiyatları ve kazancımiz artıyor diye memnun bile kalıyordum ne din kardeşliği burda kendi kendimizi gaza getiriyoruz
  • Emin ÜNAL 25.10.2023 10:11
    ALLAH zalimi kendisini en güçlü hissettiği anda helak edermiş. RABBİMİZ İsrail terör örgütünü kahhar ismi şerifin ile kahru perişan et. ALLAH'ım.
Daha fazla yorum görüntüle