İsrail'in abluka altındaki Gazze'deki bombardımanının 18. gününde de Filistinli sivillere yönelik büyük soykırım devam etti.

7 Ekim’den bu yana bombalanan çocukların bir kısmında ciddi derecede yanıklar, uzuv kaybı gibi yaralanmalar meydana gelirken tedaviye ulaşma imkanı da giderek azalıyor.

SOYKIRIMCI SİYONİSTLER HER 15 DAKİKADA BİR ÇOCUĞU KATLEDİYOR!

Londra merkezli Save the Children'ın (Çocukları Kurtarın Vakfı) verilerine göre, İsrail saldırılarında her 15 dakikada 1 Gazzeli çocuğun şehit olduğunu gösteriyor.

Yaralanan ve sakat kalan çocukların sayısı da binlerle ifade ediliyor.

VÜCUTLARINA BEDENLERİNE İSİMLERİ YAZILI

Filistinliler, saldırılarda ölmesi halinde kimliklerinin tespit edilmesi için çocuklarının kollarına ve bacaklarına isimlerini yazarken, hastane morgunda İsrail saldırılarında ölen çok sayıda çocuğun adlarının kollarına ve bacaklarına yazıldığı görüldü.

ŞEHİTLERİN NEREDEYSE YARISI ÇOCUK!

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 2 bin 360'ı çocuk, 1 bin 292'si kadın ve 295'i yaşlı olmak üzere toplam 5 bin 791 kişi şehit olurken, 16 bin 297 kişi de yaralandı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Osman 25.10.2023 10:58
    RABBİM tüm şehitlerimize RAHMET eylesin. Mekanları cennet olsun İnşaALLAH. Bu şehitlerin hesabını biz müslümanlar nasıl vereceğiz bilemiyorum. Katil terörist israil ve ona destek verenler, RABBİM'den duamdır ki yaşattıklarınızı yaşayıp da bu şehitlerin kanında boğulursunuz.
  • Davut 25.10.2023 10:25
    İsrail, Amerika ve Batılı destekçileri bu çocukların kanında boğulsun. Kahrolsun zalimler ve zalimler için yaşasın cehennem.
  • Fakir 25.10.2023 10:15
    Yaziklar olsun Islam alemine. Sadece seyredin. Bu vahşet yarın bizede bulaşacak. Yılanın başı şimdiden ezilmezse. Sonra vahim olur
  • Servet 25.10.2023 09:55
    Allah yaptıklarını karşılıksız bırakmayacak. Daha fazlasını onlarda yaşayacaktır inşaallah. Ama Müslümanların ve Müslüman devletlerinin sessizliği çok kötü. Tek Çare İTTİHAD-I İSLAM dır. Müslümanlar bir araya gelse yer yerinden oynar... O günler de gelecek vesselam...
  • omr 25.10.2023 09:16
    Ey müslümalar vicdanınızmı kurudu? yazıklar olsun kıyamette yakanıza yapışacak filistinli çoçuklar rahatınızı bozmayın bu dünyada eğlenin kıyamette rahat yok
Daha fazla yorum görüntüle