Haber7

Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde, dün akşam işgalci İsrail’e yönelik yapılan operasyonlarla ilgili bilgilendirme konuşması yayınladı. Filistin ve Gazze’deki gelişmeleri yakından takip edenlerin merakla beklediği konuşmada Ebu Ubeyde, “ Düşman hatlarının arkasına geçerek muntazam bir saldırı gerçekleştirdik. Düşmanın bir tank taburunu tamamen imha ettik. Çok sayıda ölü ve yaralıları var. Bazılarını esir almayı başardık.” açıklamasında bulundu.

İSRAİL’İ RAHATSIZ ETTİ

Batı Şeria’nın Cenin şehrindeki camilerde Ebu Ubeyde’nin konuşması hoparlörlerden Filistinlilere duyuruldu. Bu konuşmanın camilerden verilmesi, işgalci İsrail’i rahatsız etti. İsrail askerleri, caminin minaresine ateş açtı.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Garaj Ellidort 11.12.2023 21:43
    Yağmur
  • feraset 04.11.2023 14:52
    Ben samimi bir şekilde Allah'ın dini islama ve Resülullahın sünnetine sarılmadığım müddetçe acılar içinde kıvranmaya mahkumum, Dünya menfaatleri inancımın önüne geçmiş malesef
  • Yakup EKŞİOĞLU 04.11.2023 10:36
    Ey Ebu Ubeyde! Sen çok şerefli ve Dünyaya bir dönem nizam ve yol vermiş Gerçek TÜRK ruhunu temsil ediyorsun! O demir gibi yüreğin var olsun! Bizim gibilerin yüreğide seninledir!
  • MUHAMMET MEVLİT 03.11.2023 16:32
    Bunlar ölü sayılarını ve esir sayılarını halk tan ve dünya basınından gizli yorlar. Ve buşekilde kendilerini yenilmez ve aşılmaz gösteriyorlar.
  • Mehmet 03.11.2023 14:54
    Cuma günü tatil olursa geç yatarız daha da kalkamayız Cumaya da gidemeyiz işte çalışırken en azından rahatça cumaya gidiyoruz engel yok Cumayı tatil isteyenler cumartesi pazar sabahlarını camide kılıyor mu acaba
Daha fazla yorum görüntüle