İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırıma tepkiler çığ gibi büyüyor. Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşayan bir kadın, insanların İsrail ürünlerini nasıl boykot ettiğini anlattı.

Videolu paylaşımda bulunan Kanadalı Alberta, "Markete giden müşteriler telefonlarından hangi markalar boykot listesinde kontrol ediyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • murat b 04.11.2023 23:03
    Uçuk hayallerini gerçekleştirme niyetiyle katliam yapıp sevinirken Dünyanın geri kalanının kendilerinden nefret edeceğini unuttular
  • Sahipkıran 04.11.2023 22:38
    Yorum yapan arkadaşlar artık şunu anlayın... Güzel ülkemde Müslüman oranı %30 u geçmez! Gerisi içimizde gayri müslim olduğunu açık açık söyleyemeyen ya da gayri müslim olup Müslüman gibi gözükenlerden ibaret!
  • Musab 04.11.2023 20:34
    Şu uygulamayı kullanabilirsiniz: https://yerli-marka.vercel.app/
  • konuk 04.11.2023 11:26
    Bu kadına çok teşekkür ediyorum aynı bilincin bizim ülkemiz insanlarına olsun diyorum. Boykot listesinde olup, hala yarıya düşmüş deterjan yağ kozmetik gıda ürünlerini kapış kapış alanlar varsa onlara boykota katılmayı filistinli çocukların öldürülmesine ortak olmamalarını çağrıda bulunuyorum.
  • vatansever 04.11.2023 10:20
    bir de müslümanlara bakın üçbeş kuruş için imanlar ipotek işte müslüman işte kendimizi müslüman sanan bizler her katliam sonrasında yahudi malları bizde rekor kırıyor açılan danıldslar burgerler binleri aştı yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin Allah adildir elbette bu hanımefendiyi islam ile şereflendirecektir noksan olan kelime-i şehadet o da bizimki gibi değil
Daha fazla yorum görüntüle