İsrail’in 35 gündür topyekûn abluka altına alarak yoğun bombardımana tuttuğu Gazze Şeridi'nde insanlık tarihinin en ağır savaş suçlarından birini işliyor.

7 Ekim'deki Hamas baskınında, müzik festivalinden kaçan vatandaşlarını kendi Apaçi helikopterleri ile vurduklarını itiraf eden siyonist İsrail rejimi, yeni bir skandala imza attı.

İsrail polisi, Facebook hesabından öldürülen Gazzelilere sempati duyan bir paylaşım yapan İsrailli lise öğretmenini tutukladı.

Siyonistler, uydurdukları sahte bir Tevratla masum Müslümanların kanı üzerinden kendileri için sözde "vaadedilmiş topraklar" üzerinde hakimiyet oluşturmaya çabalıyor.

Karanlık ve gizli lobilerle desteklenen işgalci İsrail'in kurguladığı kirli planlarının önündeki en büyük engel ise başta Türkiye olmak üzere Müslümanların aklı ve sağlam mücadelesi...

Yorumlar 13 Yorum Var
  • frdun 11.11.2023 12:07
    Ülkemizdeki israil vatandaşları topraklarımızdan derhal gönderilmeli..
  • Osman 11.11.2023 10:45
    Eeee bizim içimiz de böyle insan (zalim) çok fırsat doğsun bize fazlasıyla zulmederler. Yapmadılar mı. YAŞASIN CEHENNEM ZALİMLER İÇİN...
  • fikri 11.11.2023 10:09
    israile kafa tutacak bitane delikanlı yokmuya
  • Hüseyin- 11.11.2023 09:22
    Hepsinin sucu var.Yahudileri,almanlari taniyan bilir.Onlar toplum olarak devletin arkasinda dururlar.yahudinin ne kadar tehlikeli,kalles,insan disi mahluk olduklarini size senelerdir,asirlardir beri anlatiyoruz.Yabanci mal almayin diyoruz,dollar elinize almayin diyoruz,dedik söyledik simdide oturmus dizlerine vuruyorlar.Herseyin iyi tarafi var ,bu savasinda .yahudi bize vurmadan Milletimiz uyandi.
  • Misafir 11.11.2023 08:40
    Amin
Daha fazla yorum görüntüle