İşgalci İsrail topraklarını işgal ettiği Filistinlilere 75 yıldır kan kusturuyor. 7 Ekim'den bu yana süren İsrail-Filistin çatışmalarında, sivillerin üzerine binlerce ton yüksek tesirli bomba yağdıran Siyonistler tarihin en ağır soykırımını gerçekleştiriyor. Parçalanan masum bedenlerin görüntüleri yürekleri dağlarken, Batılı liderlerin Gazze'deki soykırıma askeri ve siyasi desteği Avrupa'daki vicdanlı insanları çileden çıkardı.

Şifa Hastanesi'nde 16 yıl çalışan Kuzey Norveç Üniversite Hastanesi Profesörü Doktor Mads Gilbert, ABD Başkanı Joe Biden ve diğer Batılı liderlere İsrail’in Gazze'de vurduğu hastanelerdeki çığlıkları dinleterek seslendi.

Norveçli Profesör​ Gilbert'in Batılı liderlere isyanı şöyle:

"Beni duyuyor musunuz? Avrupa ülkelerinin başbakanları ve başkanları beni duyabiliyor musunuz? Şifa Hastanesi'nden, Kudüs Hastanesi'nden çığlıkları duyabiliyor musunuz?

Masum insanların, güvenli bir yer bulmaya çalışan insanların, bu sabah İsrail saldırı güçleri tarafından bombalanan, insanlığın ve güvenliğin tapınağı olan hastanelerin içinde sığınan mültecilerin çığlıklarını duyabiliyor musunuz?

Ne zaman bunu durduracaksınız?

Hepiniz suç ortağısınız!"

Yorumlar 69 Yorum Var
  • ABDULKADIR ATLIBATUR 13.11.2023 00:29
    Bu hassasiyeti 2 gün önceki sözde İslam iş birliği konseyindende beklerdik..
  • Ertuğrul 12.11.2023 14:42
    Rabbim sana hidayet versin dilerim rabbimin hidayeti ile cennetle hediyelendirilirsin.
  • Erhan Albayrak 11.11.2023 15:11
    Allah vicdanlı insanlara hidayet etsin. Kahrolsun Siyonist İsrail ve işbirlikcileri.Bir gün bu zihniyet sahiplerinin tamamini yok edeceğiz.Dünyayi sizden kurtaracagiz
  • Akgul genç 11.11.2023 14:22
    Yorumyok katliyamın yorumu yok
  • Cemal Serbest 11.11.2023 14:19
    İSLÂM BİRLİĞİ Kurulmadıkça Sıra Bizede Gelecek.
Daha fazla yorum görüntüle