Siyonist İsrail, 1948'den bu yana Filistin'in topraklarını işgal altında tutuyor. Bu süre zarfında her yıl çoğunluğu bebek, çocuk ve kadın olmak üzere binlerce savunmasız Filistinliyi vahşi saldırılarla hayattan kopardı. 7 Ekim'de buna tepki olarak Hamas'a bağlı ve ismini Osmanlı askeri Şehit İzzeddin Kassam'dan alan El Kassam Tugayları'nın başlattığı Aksa Tufanı operasyonunda İsrailli işgalci askerler büyük darbe yedi.

ABD ve Avrupa'daki Siyonist lobilerin desteğiyle Batı'yı kolayca yanına alan İsrail rejimi 35 gündür Gazze'deki masum sivilleri hunharca katlediyor.

GENÇ KADIN, İSRAİL'İN SALDIRILARINDA TAM 68 AKRABASINI KAYBETTİ 

İsrail ordusunun karadan, havadan ve denizden soykırım yaptığı Gazze'de 68 akrabası şehit olan Filistinli kız, Boston'daki bir restoranda yemek yiyen ABD Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'ın karşısına çıktı.

"ATEŞKES TALEP ETMEK İÇİN DAHA KAÇ KİŞİYİ ÖLDÜRMEK İSTİYORSUNUZ?"

Çarpıcı bir yüzleşmenin yaşandığı o anlarda Filistinli genç kadın, son 3 haftada ailesinden 68 kişinin Siyonist soykırıma kurban gittiğini belirterek, "Ben Gazzeliyim ve sizin seçmenlerinizden biriyim. Ateşkes talep etmek için daha kaç kişiyi öldürmek istiyorsunuz? Size daha ne söylemem gerekiyor, bilmiyorum. Ateşkes çağrısı yapmanız için daha ne kadar konuşmam gerektiğini bilmiyorum. İnsanlar her gün sizin ofisinizi arayıp ateşkes istiyor ve siz bu çağrıları reddediyorsunuz." serzenişinde bulundu.

Filistinli kadının, ABD'li Senatör Elizabeth Warren ile yüzleştiği ve ondan İsrail-Filistin savaşında ateşkes çağrısı yapmasını talep ettiği video sosyal medyada yüz binlerce görüntülenme ve beğeni alarak gündem oldu.

WARREN AKŞAM YEMEĞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ!

Öte yandan sokakta toplanan ve İsrail soykırımını protesto eden ABD'liler "ateşkes" için slogan atarken, Warren umursamadan akşam yemeğine kaldığı yerden devam etti.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Hasan ertug 12.11.2023 09:11
    Bu savaşın sorumlusu amerikadir İsrail bugüne kadadr neyineguvenipte katliyam yapıyor Amerika katliyam soy Kırım suclusudur. Tabiki buda gececek. Bu faturayı dünyaya Amerika odeyecektir
  • ottoman 11.11.2023 16:43
    hala israil malı alan kişileri gördükçe boğzlarına sarılasım geliyor.. önce kendi muhasebemizi yapalım.adam zaten yahudiyim diyor.vicdan mı beklenir ondan
  • Haktan yana 11.11.2023 14:43
    Bogazına takılırda yutamazsın inşaallah bu islam ve karşısındakilerin savaşıdır bu apaçık bir delil çağın ebu cehilleri hep birlikte hareket ediyor müslümanların emri yerine getirmesi gerekiyor ne o allahın ipine sımsıkı sarılın ve imanızı vatanınızı namusunuzu koruyun ve bunlar için gerekiyorsa savaşın emir bu eğer bütün müslümanlar kulak arkası ediyorsa zulüm bitmez olması gereken ne cihad .
  • Bir insan 11.11.2023 14:22
    Zehir zehir zıkkım olsun inşallah
  • Kırkdokuzelli 11.11.2023 14:03
    ABD ortadoğu ve dünyanın her yerinde akan masum kanın sorumlusudur alemlerin rabbinden ABD ye masumlarla ugraşanayacak belalar musallat olmasını dilerim
Daha fazla yorum görüntüle