İsrail Filistin'de vahşet yapmaya devam ediyor. Siyonist saldırılarında hayatını kaybeden küçük çocuğun kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Ölen kardeşlerinin yanına gelen küçük çocuklardan bir tanesi kardeşine sarılırken onu diğer kız kardeşi "Anne ve babamın yanına gitti ve şehadetini aldı…” diyerek teselli etti.

5 BİNİ ÇOCUK 12 BİN 300 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 5 bini çocuk, 3 bin 330'ü kadın olmak üzere 12 bin 300 oldu.

İsrail ordusunun Gazze'de gece boyu süren hava ve topçu saldırılarında onlarca kişi öldü

İsrail savaş uçakları ve topçularının gece boyu abluka altındaki Gazze'deki saldırılarında çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın Gazze'deki yerel kaynaklardan aktardığı habere göre, İsrail savaş uçakları, Han Yunus ve Nusayrat kamplarına yoğun saldırılar düzenledi.

Saldırılarda en az 15 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

El Aksa kanalının Telegram hesabından yapılan açıklamaya göre ise İsrail savaş uçaklarının, Nusayrat ve El-Bureyc kamplarına düzenlediği saldırılarda 31 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Sosyal medya hesabında, saldırıda yaşamını yitiren Filistinlilere ait görüntülere yer verildi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Tel ez-Zater bölgesinde cami ve evlere yönelik düzenlediği saldırılarda da ölen ve yaralananlar var.

Ayrıca İsrail savaş uçaklar ve topçu birlikleri, kentin Zerka ve Cibaliye bölgelerine gece boyu yoğun saldırılar düzenledi. Saldırıda birçok ev zarar görürken ölen ve yaralanalar oldu.

İsrail ordusunun, "güvenli bölge" olarak ilan etttiği Gazze'nin güney kısmında da saldırılar düzenliyor.

Gazze'deki hükümetin medya ofisi de İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyine doğru "güvenli" ilan ettiği yollarda yerinden edilmiş yüzlerce Filistinlinin cesetlerinin bulunduğunu gösteren görüntüler yayımladı.

 

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Vatan Sevdalısı. 19.11.2023 18:42
    Cenab-ı ALLAH CC gök taşlarını üzerinize yağdırsın, EL KAHHAR isminin yüzü suyu hürmetine sizi yok etsin. İnşALLAH. katil, alçak, zalim domuz soyu israil, abd, almanya, fransa, ingiltere ve destekçileri.
  • Gökhan 19.11.2023 16:48
    Yaşadığınızı yaşamadan Rabbim sizlerin canını almasın inşallah!! Müslüman Alemi!! Allah mutlaka bu korkaklığınızın, sessizliğinizin hesabını sizden soracaktır!! 2 milyar müslüman bir avuç İsrail’in hakkından gelemiyoruz yazıklar olsun bize be!!!
  • İhtiyar 19.11.2023 16:41
    Abd,England ve İsrail siz orada rahat yaşayabilecekmisiniz? Bir büyük tsunami veyahut üzerlerinize her taraftan yağan acımasız askerler.. Varın birazda siz oyalanın!
  • Drachen 1 19.11.2023 15:29
    Faşist Almanlar bile bu kadar gaddar olmamıştı . Sivil halkı ölürmek ne zamandan beri ülke savunmasına giriyor . Hamasa bir şey yapamayan israil köpekleri çoluk çocuk öldürerek mi ülkelerini savunuyorlar . Araplara'da yazıklar olsun birde Müslümanız diye geziniyor batı uşakları .
  • Misafir 19.11.2023 14:09
    Türkiye olarak bir an önce Filistinde savaşacak gönüllü halk ordusu oluşturalım.
Daha fazla yorum görüntüle