İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 13 bine yükselirken, Gazze'den yürekleri sızlatan bir görüntü geldi.

Katil İsrail'in saldırılarında yaralanarak sol kolunu kaybeden küçük Filistinli çocuğun kolunu kaybetmesi nedeniyle hıçkırarak ağladı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Ya Hak 20.11.2023 14:37
    Reis rumuzlu kişi adamlar diyor ki istihbarat aldık bir gün sonra gazzeyi ablukaya alacaklardı.zaten bu zulmü yapacaklarmış.bizde canlı esir alalım ve bu insanları ve israilin elindeki tutsakları kurtaralım dediler.FILISTIN DIRENIŞLERINE SELAM OLSUN.RAHATIM BOZULMASIN DIYENLERIDE ILAHI ADALETE HAVALE EDIYORUZ.MUSLUMANA CIHAD FARZDIR.DEVLETLERIN KACMALARI ANCAK ALLAH KATINDAKI GAZABI ARTTIRIR
  • Rizeli53 20.11.2023 13:39
    Her videodan önce bizim boykot ettiklerimizin reklam videolarını görünce utanıyorum. Ama site yönetimi utanmıyor ki hala yayınlıyor.
  • Servetiye Cephesi 20.11.2023 12:36
    Şiâ belâsı siyonistle yarışır. İran'a bakın! Çocuklar parçalanırken hiç sesi çıkıyor mu? Çıkmaz! Neden?...Ölen sünni çünkü. Kendisi Suriye'de, Yemen'de daha beterini yaptı.
  • Yakup 20.11.2023 12:02
    Allah bu acıların, duyguların fazlasını siyonistlere ve destekçilerine yaşatsın.
  • Çiçek 20.11.2023 11:59
    Bu çocukların acısı gökleri yerleri titretir merhametsiz düşüncesiz adaletsiz ABD VE İSRAİL Destekçileri ilahi adalet muhakak yerine gelecek siz bakalım nasıl acıyla karsilacaksiniz ALLAH Size acimasin inşallah bu tertemiz yavrulara bebeklere kıydınız kasap gibi katiller
Daha fazla yorum görüntüle