HABER7

Ateşkes süreci boyunca her esir takasında dünyaya insanlık örneği veren Kassam Tugayları, İsrail’in saldırılarına başlamasıyla birlikte bu kez askeri başarılarını tekrarlamaya başladı.

İSRAİL ORDUSUNA ADIM ADIM TAKİP

Gazze’de soykırım saldırılarına yeniden başlayan İsrail yine kuvvetli bir direnişle karşılaşıyor. Gazze’de vatan müdafaası yapan Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Han Yunus bölgesinde işgalcilere ağır darbe vurdu.

Kassam Tugayları’nın yayınladığı operasyon görüntülerinde, İsrail işgalcilerinin yakın mesafeden adım adım takip edildiği ve başarılı atışlarla etkisizleştirildiği kameralara yansıyor.

İsrail ordusuna ait zırhlı araçların yine yakın mesafeden Yasin-105 roketleriyle hedef alınarak havaya uçurulduğu görülüyor.

Gazze’de binaları ve yolları tahrip eden iş makinesinin roket atışıyla hurda yığınına dönüştürüldüğü anlar yine Kassam Tugayları’nın yayınladığı video görüntüsünde yer alıyor.

Kassam savaşçılarının sıcak çatışmaları İsrail işgalcilerinin en yakınına kadar girerek gerçekleştirmesi, Filistin ordusundaki cesaret ve kararlılığı yansıtıyor.

KASSAM’IN NEFESİ ENSELERİNDE

Kassam Tugayları daha önce yayınladığı görüntülerde Gazze’nin bazı dış mahallelerine giren İsrail ordu birliklerinin havadan takip edilerek yerleşimlerinin anbean seyredildiği gözler önüne serilmişti.

CEPHEDE VURUŞMAK HAVADAN ÖLÜM KUSMAYA BENZEMİYOR

İsrail ordusu ise terör saldırılarındaki tek ‘başarısını’, havadan savaş uçaklarıyla bebekleri, kadınları, hastaları ve yaşlıları katlederek gerçekleştirebiliyor.

Yorumlar 154 Yorum Var
  • alper 04.12.2023 10:12
    adamlar taş taş üstünde bırakmamış siz 5 tank vursanız 50-100 israilli öldürseniz ne yazar
  • KEMAL 04.12.2023 09:09
    öldürülen İNSANLARIN masum çocukların intikamını al ALLAH'IM
  • Ali 04.12.2023 02:27
    Rabbım İsrail ordusunu perişan eyle.Onları bütün dünyaya rezil et.Bebeklerin çocukların intikamını al
  • Ghhhj 04.12.2023 01:59
    Allah Hamas'ı korusun itrail köpekleri ceneme göndersin amin kâfir müşrikler köpekler Yahudi köpekleri ohhhhhh çoooooook güzel maşallah
  • Öyle 04.12.2023 01:46
    Ahmağın biri boykot akla zarar demiş. Boykot ürünleri savaş esnasında alınması haramdır. İster Yahudilerin ekonomisi zarar görsün ister görmesin müslüman olarak o haramı alamazsın.
Daha fazla yorum görüntüle