Gazze'deki katliam için İsrail'e sınırsız destek veren ABD'nin Orta Doğu'daki üsleri hedef olmaya devam ediyor.

KIZILDENİZ'DE ABD GEMİSİ SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Kızıldeniz'in güneyindeki uluslararası sularda 3 ticari gemiye 4 saldırı düzenlendiğini açıklamıştı.

Açıklamada, ABD donanmasına bağlı "USS Carney" destroyerinin ticari gemilerin yardım çağrısına yanıt verdiği aktarılmış, destroyerin gemilere yardım ederken kendisine doğru ilerleyen 3 İHA'yı düşürdüğü ifade edilmişti.

DEYRİZOR'DA ABD ÜSSÜNE SALDIRI

ABD'nin terör örgütü PKK/YPG ile denetlediği Deyrizor'da Omar petrol sahasında ABD üssüne yapılan saldırı ani kameralara yansıdı.

PETROL TANKERİ İÇİNE KAMUFLE EDİLMİŞ FÜZELER

Saldırı sonrası ele geçirilen tankerin füze fırlatılacak şekilde modifiye yapıldığı düzenek de ortaya çıktı.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Türk 05.12.2023 15:16
    Tam bir terörist devlet abd oyunu.. Çakma örgüt kurup kendine saldırtıp bölgeye çökme oyunları bunlar..
  • Mehmet 05.12.2023 13:44
    İran nın dediği bibi mi sayın Amerika komutanımızı öldürdünüz size bir saldırı yapmak zorundayız ama rahat olun zarar verici olmayacak yan taraflara atacaz füzeleri. heralde buda öyle başka başka senaryolar. tüm oyunları öğrendik. En büyük kinim düşmandan çok düşmana yardım eden içimizdekiler. Biz görmeyiz belki ama hak yerini bir gün bulur hak ettiklerini alacaklar inşallah.
  • Ben de haklıyım 05.12.2023 13:33
    Ha gayret, Allah her attığınızla 10-15 Amerikan askeri öldürür inşallah.
  • Serkan 05.12.2023 13:32
    Bu yaşananlar maalesef Abd nin oyunudur . Sonra bak deaş canlandı yok burda kalıcaz, demesine kılıf oluşturmak için taktik. Ypg ye silah yığmak burada bir kurtarılmış bölge oluşturmak hepsi bir plan dahilinde, gazzede ne olduysa suriyede de aynısı.
  • İrfan 05.12.2023 13:32
    Şok oldum gercekten.20 yıldır bu haberleri duyarım ama nedense hiç bi roket ABD üssüne değmez.iran ve Irak halktan çok tepki var bı roket sallayacaz der ABD tamam saat kaçta atacaksiniz diye sorar.
Daha fazla yorum görüntüle