Amerika New York Times gazetesinde savaş muhabiri ve Orta Doğu Büro Başkanı olarak görev yapan ve aynı zamanda Hristiyan bir din adamı olan Chris Hedges paylaştığı bir video mesajda Gazze’de yaşanan katliamın büyüklüğüne dikkat çekti. 

“FİLİSTİN İÇİN AYAĞA KALKMALIYIZ”

New York Times'ın eski Orta Doğu Büro Başkanı ve aynı zamanda Papaz olan Chris Hedges yaptığı konuşmada, daha önceden birçok savaş bölgesinde görev yaptığını ancak hiçbir yerde Gazze’deki gibi bir soykırım görmediğini ifade ederek, işgalci İsrail ordusunun çok sayıda gazeteciyi öldürdüğünü söyledi.

Saraybosna’daki savaş sırasında görev yaptığını belirten Chris Hedges, ‘Saraybosna’da görev yaptığım sırada yaşadıklarım ve gördüklerim halen rüyalarıma giriyor ancak Filistin ve Gazze’de yaşananlar orayla mukayese edilemeyecek derecede daha kötü. İsrail savaş makinasının, toptan insan öldürme kampanyasını derhal durdurması gerekiyor’  şeklinde konuştu

Chris Hedges tüm dünyaya seslenerek ‘Hepimiz, Filistin halkı için ayağa kalkmalıyız’ Dedi. 

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Metin 08.12.2023 09:13
    paylaş istedim paylaşmiyo
  • Kırkdokuzelli 07.12.2023 11:21
    Uçağı,hava savunma sistemi,uçaksavarı,tankı olmayanlar çocuk ve kadınlara karşı bir savaş makinası dünyada böylesi yoktur.
  • MaKuS 07.12.2023 11:12
    Bu adam resmen papaz ve birde bizim iç düşmanlara bak ! Hepsi dilsiz şeytan .
  • Emre 07.12.2023 09:36
    Dilerim Rabbimden en agir imtihan ile imtihan olursunuz. Bu seytan Ruhlu insanlar Rabbim kahru perisan etsin. Dilsiz yaratiklar cocuk katilleri..
  • Cenk 07.12.2023 08:10
    İsrail ne savaş makinasi olacak.... İSRAİL SERİ ÇCUK KATİLİ dır.suçludur.desdek verenlerde suçludur.
Daha fazla yorum görüntüle