İsrail'in ksoykırımlar devam ederken, Gazze'den çarpıcı bir görüntü daha geldi. El Cezire'ye konuşan Gazzeli hamile bir kadın, işgalci İsrail askerleri tarafından maruz bırakıldığı zulümleri anlattı.

'KAFAMA SİLAHI DAYADI'

Gazzeli kadın, "Kafama silahı dayadı. Silahı kafama tuttu ve öyle kalsın dedi. Kimlik numaramı görünce kafasını sallamaya devam etti. Kadın asker uzaktan işaret ederek ne yapmam gerektiğini söyledi. Başımdakini çıkarmamı istedi. Sadece kadın asker vardı. Tüm kıyafetimi çıkarmamı istedi. Ceplerimde ne var bakmak istediler. Sadece iç çamaşırıyla durdum.

'HAMİLEYİM DEDİM ONA RAĞMEN KARNIMA VURUYORDU'

Bir şey bilmediğimi söyledikçe bana vurdular. Hamileyim dedim ama ona rağmen karnıma vuruyordu. Beş aylık hamileyim dedim ama vurdu ve hala karnım ağrıyor. Sonra çocuğumla ve kendimle tehdit ettiler. Askerler sana tecavüz eder diye tehdit ettiler. Beni vur, öldür daha iyi dedim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Fener 10.12.2023 20:55
    Allah tüm siyonistleri Helak etsin InşAllah.
  • Fahri Özcan 10.12.2023 16:31
    Gerçekten yürek dayanmıyor bu görüntülere elinde imkanı olupta gereğini yapmayan her müslüman sorumludur bundan. ha o Filistinli kadın ha bizim bir yakınımız
  • Ölüm var 10.12.2023 15:36
    Reis..bu kâfir topluluğu çizgiyi aşmadımı.artık hareket etme zamanı gelmedimi?
  • Fettah Adıgüzel 10.12.2023 15:21
    İslam alemi utansın, Müslümanlar hiçbir dönemde bu kadar zelil duruma düşmememiştiler.
  • Çiçek 10.12.2023 15:00
    Dayanın kardeslerim ölüm hepimiz için biz size duaciyiz sizin için dualarımız inşallah banada nasip olur SEHİT OLMAK ALLAH rızası icin şehit olmak her keze nasip olmaz. açınız acımız her gün her gün bu acıyı yaşayan kardeşlerim vaz geçmeyin direnin Sonuna kada ALLAH Rızası için iman varsa imkan var ALLAH Bize yeter tekrar diriltecek olan ALLAH cc
Daha fazla yorum görüntüle