Siyonist İsrail'in 365 kilometre karelik Gazze Şeridi'ne sıkışan savunmasız Filistinli sivillere yönelik 67 gündür sürdürdüğü vahşi soykırım Batı halklarında büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Polonya'da aşırı sağcı milletvekili Grzegorz Braun, Yahudilerin Hanuka Bayramı için mecliste yakılan Yahudi menorasını (Yedi Kollu Şamdan) yangın tüpüyle söndürdü. Braun’un bu eyleminin sonrasında parlamento çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

POLONYA YÖNETİMİ "YAHUDİ" KORKUSUYLA EYLEMİ ANTİSEMİTİZMLE BAĞDAŞTIRDI

Parlamento Başkanı Szymon Holownia, Braun tarafından gerçekleştirilen olayı kınayarak, Polonya parlamentosunda antisemitizme ve yabancı düşmanlığına tolerans gösterilmeyeceğini söyledi.

Polonya’nın yeni Başbakanı Donald Tusk ise, olayı bir "rezalet" olarak nitelendirerek, böyle bir şeyin asla tekrarlanmaması gerektiğini bildirdi.

Braun geçmişte yaptığı açıklamada, Polonya'yı "Yahudi devletine" dönüştürmek için bir komplo kurulduğunu öne sürmüştü.

 

 

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Sakin 14.12.2023 20:13
    Eyy müslüman para teröristtir para katildir para insafsızdır para işgalcidir para emperyalisttir. Şayet onların ekonomisi onların parası onların finans ve ticaret sistemleri ile devam edersen ancak zihninde islam kalır ordan dışarı çıkamaz içinde yaşarsın dinini. Para şuan katletmekle meşgul şuan para kimdeyse o dünyanın hakimi.
  • İbrahim 14.12.2023 18:50
    Vicdanlı sağduyulu bir vekil insani tepkisini gayet güzel ortaya koymuş.
  • Filistin 13.12.2023 20:28
    Avrupa'da bir çok insan müslüman olsa, çok büyük alimler ortaya çıkardı. Müslüman gibi yaşayıp müslüman gibi inanmak için vaktini bekleyen çook insan lar var. Müslüman gibi görünüp kâfir olan çook bu topraklarda.
  • Ali 13.12.2023 18:24
    Allah senden razı olsun satılmış Arapların yapamadığını kafirler yapıyor imanın kimde olduğunu bilmezsin
  • Cem 13.12.2023 10:09
    Batı da aşırı sağcı demek ,esasen,yahudi dostu demek değildir.Bu biçimde olanlar “Yahudilerce iğdiş edilmiş sözde sağcılardır” Bu vatandaş ise orijinal gözüküyor..
Daha fazla yorum görüntüle