İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken, Gazze'de çocukları şehit olan bir annenin ALLAH'a elini açıp ettiği dua gözyaşlarına boğdu.

'ÇOCUKLARIMLA ŞEHİT OLMAYI NASİP ETMEDİĞİN İÇİN BENİ DE AFFET YA RABBİ'

İşgalci İsrail'in katliam saldırılarında şehit düşen çocuklarının naaşlarının önünde ağlayarak dua eden Gazzeli anne,

"Ya Rabbi razı ol. Elhamdülillah'Allah ya Rabbi. Yeter ki sen razı ol ya Rabbi. Beni de affet ya Rabbi. Bana çocuklarımla şehit olmayı nasip etmediğin için. Hayatta kaldığım için üzgünüm. Onlarla gitmediğim için üzgünüm.

'ALLAH'IM ÇOCUKLARIMA YETİŞİP BANA DA ŞEHİT OLMAYI NASİP ET'

Allah'ım çocuklarıma yetişip bana da şehit olmayı nasip et. Firdevs cennetinde de yaşayayım. Sorun değil yavrum, sen Rahman'la berabersin. Firdevs içinde yavrum. Hayatım boyunca hep cennet kuşlarım olsun istedim, Rabbim de çocuklarımı cennet kuşları olarak aldı. Onları küçükken aldı, bir de cennette onlara bakacak kız kardeşleri lisedeyken aldı.

'PEYGAMBERE VE ARKADAŞLARINA VE EBUKEBİR'E SELAM SÖYLE YAVRUM'

Allah işlerini kolaylaştırsın canım yavrum. Allah işlerini kolaylaştırsın canım Eyüp. Ona Eyüp adını verdim, sabır ile bilenen Peygamberi'miz Eyüp'ün hikayesi için. Ben de sabırlıyım yavrum. Sorun değil yavrum. Cennette şehitsin. Peygamberin ve arkadaşlarının yanında. Ammar bin Yasser'in yanında, sen onlarla cennettin yavrum. Peygambere ve arkadaşlarına ve Ebubekir'e selam söyle yavrum."

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Soner 19.03.2024 01:43
    Bu vahşete bı acıta dur. Diyemeyenlete yazıklar olsun. İnsanlığını sorgulasın
  • Soner 19.03.2024 01:41
    Ey güzel insan. Bunları görüp İsrail’e dur diyemeyen insanlık nerede
  • Hasan 18.12.2023 00:02
    Kurban olayım senin imanına. Bu nasıl teslimiyet.
  • ibrahim 17.12.2023 13:18
    Kur'ana ve sünnete sarılmadıkça yüzümüze bakılmayacak..Allah'ın şeriatini terk ettik, beşerin şeriatine sarıldık. Bu müsibetler de bizi döndürmez, beşer yasalarına iteatte ısrar eder, şehadetimizi bozdukça, Rabbim rahmeti gereği bizi şeytanlar ile başbaşa bırakacaktır. Allah'ın şeriatine dönelim, izzetin hepsi onun yanında
  • Malkoç Laleburgaz 17.12.2023 13:13
    BENİM ADIM FİLİSTİN !!! adi tüm meydanlarda yazilan fi̇li̇sti̇n_beni̇ saran ve kuşatan fi̇li̇sti̇n_ruhumun en deri̇nli̇klerine i̇şleyen fi̇li̇sti̇n_bi̇zleri̇ yardima çağiran ümmeti̇n i̇lk kiblesi mesci̇d-i̇ aksa* si̇yoni̇stleri̇ kahreden edanla param parça et !!_si̇yoni̇stleri̇n ruhunu sondüren akşam_gokyüzünu fi̇li̇sti̇n bayrağiyla donat !!_ Fi̇li̇sti̇ni̇....Fi̇li̇sti̇ni̇...Fi̇li̇sti̇ni̇ !!!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek