Fanatik bir Yahudi'nin işgal altındaki Doğu Kudüs'te, Mescid-i Aksa yakınındaki Müslümanlara ait Rahmet Mezarlığı'ndaki bir kabre, kesik eşek başı astığı bildirildi.

Filistin'e bağlı Kudüs Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kimliği henüz belirlenemeyen fanatik bir Yahudi'nin Rahmet Mezarlığı'na girdiği belirtildi.

Söz konusu kişinin burada bir mezara kesik eşek başı astığı aktarılan açıklamada, bu çirkin saldırının duyulmasının ardından mezarlığa çok sayıda İsrail polisinin geldiği kaydedildi.

Olaya ilişkin İsrail polisinden henüz bir açıklama yapılmadı.

Fanatik Yahudiler, Müslümanların yanı sıra Hristiyanlara ait dini mekanlara zaman zaman çirkin saldırılar düzenliyor.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • hayrettin su 20.02.2024 09:28
    Eşek dünyada mağduriyetin masumiyetin ve mazlumiyetin sembolü olan mübarek bir hayvandır çilekeştir eşek başı ise hakkı temsil eder Ne mutlu dünyada hak (doğruluk) uğruna mağdur olmuş eşek karakterli masum ve mazlum insanlara. Sabrediniz göklerdeki ödülünüz çok büyük olacaktır
  • Karacadağlı 27.12.2023 23:39
    Bunlar aslı neyse onu yapıyorlar.Peki sözde müslüman ülkeleri idâre edenler de bunlara arkadan yardım ediyor.Kısacasi hep beraber filistinde soykırım yapıyorlar.Allah'ım bir avuç mücahitlere yardım etsin vesselâm.
  • Sahipkıran 27.12.2023 22:14
    Bu gaspçı hırsız güruhu itrail artık çok azdı haddi aştı... Sabır taşı çatlamak üzere!
  • Yorum 27.12.2023 22:11
    Çok aşağılık,iyilik bilmez nankör,zalim ve kalleş bir millet memleketimizde bulunmayı hak etmiyorlar. Hepsi tesbit edilmeli.
  • hasan Önder 27.12.2023 22:07
    sözüm siyonislere, beni israile değil...(işlerinde böylesi insanlık dışı muameleleri tasvip etmeyenler çooook ama sesleri kısık güçleri az..... Siyonisler kendi kötü akıbetlerini hazırlıyorlar....birgün kesin hesap dönecek o zaman kimseleri yanlarında bulamayacaklar.merhamette göremeyecekler.
Daha fazla yorum görüntüle