Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerine düzenlediği saldırılara dair yeni görüntüler paylaştı. Kassam Tugayları, İsrail’e ait çok sayıda zırhlı araca roket saldırısı düzenledi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 87’inci günde devam ederken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerine karşılık vermeyi sürdürüyor. Kassam Tugayları, Gazze kentindeki El-Tuffe ve El-Deraj mahallelerinde İsrail güçlerine düzenlediği saldırılara dair yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde Kassam Tugayları’nın İsrail’e ait çok sayıda zırhlı araca roket saldırısı düzenlediği ve Filistinlilerin evlerine konuşlanan İsrail askerleri ile çatıştığı görüldü.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Alim 04.01.2024 03:07
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET
  • Mustafa Gülmez 02.01.2024 14:11
    Elhamdülillah
  • Kul insan 02.01.2024 13:43
    Aralıksız cihada devam. Savaşı Askalon'a Tel aviv 'e yayın. Filistin halkına silah dağıtın. Yahudi liderlere suikast yapın. Özel çeteler ile mal varlıklarına el koyun. Zafer Müslümanca inananlarındır. Kahrolsun İsrail terör devleti.
  • Alim 02.01.2024 13:32
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM YALVARIYORUM MASUM İNSANLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM et
  • Mahmut 02.01.2024 12:38
    Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle
Daha fazla yorum görüntüle