İsrail’in insansız hava aracıyla Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlediği saldırıda Hamas yöneticilerinden Salih Aruri şehit oldu. Olay sonrası Hamas Siyasi Bürosu Başkan Yardımcısı Salih El Aruri’nin şehedet haberini alan kız kardeşi yaptığı açıklamada, "Bizi Şeyh Salih'in şehadeti ile şereflendiren Allah'a hamdolsun. Her gün “Allah’ım bize şehadeti nasip eyle” diye dua ederdi. Diledi ve elde etti. Filistin doğuştur ve zafer geliyor.” dedi. 

Öte yandan Salih el Aruri’nin annesi ise oğlunun şehadet haberine karşılık, “Allah kabul etsin.. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

"BİZİ ŞEYH SALİH'İN ŞEHADETİ İLE ŞEREFLENDİREN ALLAH'A HAMDOLSUN"

Olay sonrası Hamas Siyasi Bürosu Başkan Yardımcısı Salih El Aruri'nin şehadet haberini alan kız kardeşi yaptığı açıklamada, "Bizi Şeyh Salih'in şehadeti ile şereflendiren Allah'a hamdolsun." dedi.

"ALLAH'IM BİZE ŞEHADETİ NASİP EYLE" DİYE DUA EDERDİ"

Kız kardeşi yaptığı açıklamanın devamında ise "Her gün "Allah'ım bize şehadeti nasip eyle" diye dua ederdi. Diledi ve elde etti. Filistin doğuştur ve zafer geliyor." ifadelerini kullandı.

"ALLAH KABUL ETSİN… "

Salih el Aruri'nin annesi oğlunun şehadet haberine karşılık, "Allah kabul etsin... Allah kabul etsin" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Yunus 04.01.2024 20:16
    Amiin Amiin.ELHAMDULİLLAH Ne şuur . nasıl bir iman
  • Diyarbekirli 04.01.2024 00:22
    ALLAH C.C şehadetini kabul eylesin..selam olsun tüm Şehid kardeşlerime.selam olsun tüm mucahid kardeşlerime
  • EYLÜL 03.01.2024 15:10
    Ellerinden öperim Ana.Allah oğlunun Şehadetini kabul etsin Amin
  • mehmet efendi 03.01.2024 14:06
    Allah cc şehadetini mübarek eylesin kutlu mescidi Aksa davasına bir Şehit daha verildi elhamdülillah en yakın zamanda siyonistlerin ve destekçilerinin Allah cc mağlup etsin İnşallah.
  • FURKAN EREN 03.01.2024 12:58
    ALLAH kabul etsin...Şehit yakınına yakışan dua...vefalılara, sözünde duranlara selam olsun... Rabbim bize de hakikatin şahidi olarak yaşayıp ölmeyi nasib eylesin...
Daha fazla yorum görüntüle