ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde şartlı tahliye talebi reddedilen sanık Deobra Redden, geçtiğimiz hafta çıkarıldığı duruşmada hakim Kay Holthus'a saldırmıştı. Holthus, kendini korumak için kürsünün altına saklanırken, Redden güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırıldı. İkinci duruşmaya özel tedbirlerle getirlen Redden salona maske, eldiven ve zincirlerle bağlı şekilde girdi.

İLK DURUŞMADA HAKİMİN ÜZERİNE ATLADI

Hakim Mary Kay Holthus, 3 sabıkası bulunan Redden'ın şartlı tahliye talebini kabul etmemişti. Duruma sinirlenen Redden, oturduğu sandalyeden aniden fırlayarak hakimin bulunduğu kürsüye atlamıştı. Hakim Holthus kürsünün altında saklanırken, güvenlik güçleri, Redden'a müdahale ederek hakimden uzaklaştırmıştı.

SALONA BU KEZ ÖZEL TEDBİRLER ALINARAK GETİRİLDİ

Yargıca saldıran Deobra Redden, bu sefer mahkeme salonuna özel tedbirler altında getirildi. Redden'in maske ve eldiven taktığı, kollarının zincirle bağlandığı görüldü. 30 yaşındaki Redden'in, beyzbol sopasıyla bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis cezası aldığı öğrenildi.ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde şartlı tahliye talebi reddedilen sanık Deobra Redden, geçtiğimiz hafta çıkarıldığı duruşmada hakim Kay Holthus'a saldırmıştı. Holthus, kendini korumak için kürsünün altına saklanırken, Redden güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırıldı. İkinci duruşmaya özel tedbirlerle getirlen Redden salona maske, eldiven ve zincirlerle bağlı şekilde girdi.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Sos 10.01.2024 09:08
    Tekrar ucmasına gerek yok ucmuş kadar oldu Sadece bakışlarıyla dövüyor bu yeterli
  • Abdullah 09.01.2024 16:36
    Hakimin yerde sanıkla, davalı ve davacıyla oturduğu. Davaların aylarca sürmediği. Katilin kısas edildiği, tecavüzcünün recm edildiği, hırsızın elinin kesildiği bir hukuk sistemi ile yönetildi bu ülke 900 sene. Şunun neyini beğendiler de getirdiler acaba.
  • elif 09.01.2024 16:12
    Netanyahu ile soykırım ekibi yargılanırken da bunlardan taksınlar, hakimi ısırabilirler
  • YusufCUK 09.01.2024 16:01
    ABD Kendisi istediği herşeyi yapar "Yok insan hakları, yok zulümmüş, yok düşünce falan fıstıkmış, yok O yok bu yok şu dinlmezzzz Ama! Sana gelince Teröristler için hapishanelerin uygun yaşam şartlarına uygun olmadığını görüşme haklarının kısıtlılığını, tutuklu yemeklerinin lezzetinden bahseder. ABD de Adalet güçlünün elindedir Güç adaletten yanadır derler. Bu zanlı ABD nin aynası
  • Karanlık Kemal 09.01.2024 15:42
    1700 lü yıllar USA yargısı. İlkellik rezalet diz boyu.Toplama jüri. Yargıcını koruyamıyor. Olmadı ayı gibi zincirliyor. İlkellik paçalardan süzülüyor. Diyoruz da utanmaz USA kalkıp birde dünya insan hakları raporu yayınlıyor. Bakanları yetkilileri dünyayı geziyor da bir devlet adamı bunları yüzlerine söylemiyor.
Daha fazla yorum görüntüle