İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da dün akşam vurduğu Filistinlinin üzerinden araçla geçtiğini gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkerim kentinde 3 Filistinlinin öldürüldüğü anlar güvenlik kamerası kaydına yansıdı.

Görüntüde, İsrail güçlerince vurulan 3 Filistinlinin yere düştüğü görülüyor. Bölgede bir süre daha silah sesleri yükselirken, daha sonra İsrail güçlerine ait cipler bölgeye geliyor.

İsrail güçlerine ait cip, vurulan bir Filistinlinin üzerinden geçiyor.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, dün akşam Tulkerim'deki baskında, Yusuf Ali el-Huli (22), Ahid Selman Musa (23) ve Tarık Emced Şahin'in (24) İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu öldürüldüğünü bildirilmişti.

Yorumlar 139 Yorum Var
  • Mstf 16.01.2024 09:33
    İsrail Yahudi Terör Örgütü Filistin'in müşerref halkına hain saldırılarının maliyeti 60 milyar doları bulmuş. Silahlı bir Terör örgütü silahsız bir halka bu kadar maliyet harcaması neyin göstergesidir ? ABD'den ve Avrupa'dan Filistin'in sivil halkına karşı destek istemesi ne demektir ?
  • Kadir karafilik 10.01.2024 08:47
    Ülkemizde İsrailli kimseyi istemiyoruz bunun için devlet birşey yapamaz ama biz halk olarak onlara tehdit olmalıyız birkaç tanesini kimvurduya getirip üzerlerine de mesajımizı bildirmeliyiz . Bak nasıl kaçıyorlar teker teker. Adı Mustafa , Ahmet, Enes..... İsimli bir sürü yahudi yaşıyor ülkemizde . Bunları teşhis etmek zor değil ...
  • Misafir 09.01.2024 19:31
    Türkuye de yahudi istemiyoruz.devlet buna bir zahmet el atsın.yahudinin iyisi yoktur.hepsi dinsiz imansız.kitapsız lanetli yaratıklardır.köpek köpeğin etini yemez.yahudi bu kadar serbest dolaşmamalı.gebertilmeli.yoksa bu zulüm devam eder
  • Hüseyin Yıldız 09.01.2024 18:59
    Ya kaahhar kâfirler için yaşasın cehennem
  • Misafir 09.01.2024 18:50
    Soyun kurusun it-rail. Kim destek veriyorsa Allah kahr’u perişan eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle