Daily Mail gazetesi, Hamas tarafından Nahal Oz üssünde esir alınan İsrail işgal ordusundan dört kadın esirle ilgili bir makale yayınladı.

Pazartesi günü İngiliz Daily Mail gazetesi, Gazze Şeridi'nde Hamas tarafından esir tutulan dört İsrailli işgalci kadının ailelerinin tanıklıklarına yer verdiği ve dünyanın dört bir yanındaki ebeveynlere kızlarının serbest bırakılması için yardım çağrısında bulundukları bir makale yayınladı.

Moshav Yarhiv'den 18 yaşındaki Liri Albag, Kudüs'ten 19 yaşındaki Karina Ariev, Petah Tikva'dan 19 yaşındaki Daniella Gilboa ve Holon'dan 19 yaşındaki Agam Berger, 7 Ekim'de kaçırılmalarından sadece birkaç saat sonra bir Hamas videosunda görüntülendi.

HAMAS'IN ESER ALDIĞINA İLİŞKİN VİDEOSU

Bu videoda dört işgalci terörist elleri arkadan bağlı olarak bir duvara dizilmiş durumda. Bazıları dövülmüş gibi görünüyor ve yüzleri de dahil olmak üzere kurumuş kanla kaplı. Videodaki her ekran görüntüsünün yanında genç kadının esaretten önceki bir fotoğrafı yer alıyor. Videoda "Dört genç kadın IDF(İsrail Savunma Kuvvetleri) askeridir ve Gazze sınırı yakınlarındaki Nahal Oz üssünde yakalanmışlardır." ifadeleri yer alıyor.

DANS ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER İSRAİL'İ REZİL ETTİ

Sosyal medyada dolaşan bir videoda esirlerden biri olan Liri Albag'ın "Filistinlilerle alay etmekle" suçlandığı görülüyor.

"ESİR TUTULAN İŞGALCİLERİN YÜZLERİ"

 

Daily Mail haberine "Aileleri yakalandıktan üç ay sonra serbest bırakılmaları için çaresizce yalvarırken hâlâ Hamas tarafından tutulan kızların yüzleri" başlığını attı. Makale ayrıca gazetenin internet sitesi Mail Online'da ailelerin esirlerle ilgili konuşmalarının yer aldığı bir video ile birlikte yayınlandı.

Dört genç terörist kadın Hamas ve Gazze'deki diğer mücahit gruplar tarafından halen tutulan en genç rehineler arasında yer alıyor.

Yorumlar 121 Yorum Var
  • Kuyucu Murat 10.01.2024 16:32
    Ne pis yaratıklar be!
  • Kadir karafilik 10.01.2024 08:56
    Cirkinlige bak hele
  • YaHakk 10.01.2024 08:42
    Zaferde mağlubiyette Allahtan, .Elhamdulillah,Dört genç terörist kadın Hamas ve Gazze'deki diğer mücahit gruplar tarafından halen tutulan en genç rehineler
  • Oyuncu 10.01.2024 08:38
    Allahuekber,Her bir filistinli masumun hesabı sorulacak, ama bu gün ama yarın. Ama muhakkak hesaplaşacağız
  • adem 10.01.2024 08:26
    aynı dağdaki pkk lılara benziyorlar kafirler...
Daha fazla yorum görüntüle