Lübnan'daki Hizbullah Hareketi, üst düzey komutanlarından Wissam al-Tawil'in öldürülmesine misilleme olarak İsrail’in kuzeyindeki bir karargaha saldırı gerçekleştirdi.

İsrail ordusu ise karşılık olarak Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait noktaları vurdu. İsrail'in dün Lübnan'ın güneyindeki Majdal Selm köyünde Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından Wissam al-Tawil’in öldürdüğü saldırıya Hizbullah'tan misilleme geldi.

Hizbullah'tan yapılan açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki bir askeri komuta merkezine insansız hava aracıyla (İHA) saldırı gerçekleştirildiği bildirildi. İsrail'in GLZ Radyosu, Hizbullah'a ait bir İHA'nın ülkenin kuzeyinde yer alan Safed şehrindeki Kuzey Komutanlığı Karargahını hedef aldığını aktardı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, karargahın otoparkından duman yükseldiği kameraya yansıdı.

İSRAİL DE HİZBULLAH'I VURDU

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hizbullah'ın misilleme saldırısının karargahta herhangi bir hasara veya can kaybına yol açmadığı belirtildi. Söz konusu saldırının ardından Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait noktaların vurulduğu duyuruldu.

Yorumlar 109 Yorum Var
  • Ahmet kuşak 10.01.2024 23:04
    Allahom kardeşlerimize yardım etsin biz fısır ık Müslümanlarının islah etsin
  • Yunus Baytak 10.01.2024 22:11
    Sütçü imamlar meydanda uyanın artık sözde müslümanlar
  • Yunus Baytak 10.01.2024 22:09
    Diğer müslümanlara yazıklar olsun ne zaman uyanacaklar 8sütçü imamlar meydanda
  • Hacı ibrahim 10.01.2024 19:27
    Kefiri böyle vurun helal olsun size
  • Muhammed 10.01.2024 16:42
    Haydi yiğitler vurun alçak bebek katillerini, bunları beğenmeyip boş konuşanları da Filistin için 10 TL yardıma davet ediyoruz
Daha fazla yorum görüntüle