18 yaşından küçük kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla yargılanan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein davasında her geçen gün yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. Amerikalı savcıların iddianameyi kamuoyuna açmasının ardından ortaya çıkan detaylar tüm dünyayı dehşete düşürürken ABD’li ünlü papaz Greg Locke'un eski bir videosu gündem oldu. 

'KONGRE VE BEYAZ SARAY'IN ALTINDA TÜNELLER ORTAYA ÇIKACAK"

Ünlü papaz Greg Locke, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda Epstein çok çarpıcı açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı. Locke'nin yaptığı konuşmada Beyaz Saray ve Kongre Binası altında çocuk istismarı yapılan tüneller olduğunu söylediği ve ABD Başkanı Joe Biden'ı bu tünellerin işleten 'İblis' olarak nitelendirdiği belirlendi. 

Beyaz Saray'la ilgili pedofili skandalı iddiasında bulunan ünlü papaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Kongre Binası ve Beyaz Saray'ın altındaki tüneller ortaya çıkacak. Hollywood'daki pedofili sürüsü ifşa olmak üzere. Joe, o seks kaçakçılığı yapan iblis ruhlu bir solcu. Tanrı bu sübyancıları ortaya çıkaracak."

 

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Artık 11.01.2024 22:41
    Bu video skandalı bir yerlerden tanıdık geldi.Liste tam bir dehşet.Üç Amerikan başkanı;Milyarderler,politikacılar,oyuncular.Herkes göz atmalı.Siyonistler dünyayı nasıl ele geçirmişler daha iyi anlaşılacak.Newyork sinagogunun altındaki tüneller,Jeffrey epstein'nin malikanesi..Bu Siyonistlerin foyası yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Bir de İcj'de sonuç elde edilirse, Siyonizmin sonu olacak inşallah.
  • Greg Locke 11.01.2024 22:38
    Şeytanlar sürüsü beyaz sarayın altında toplanirlarmış, topluca yok olun.
  • İsi 11.01.2024 22:31
    Pedofili ağında olan papazlar ne olacak? Bu konu Almanya da da örtbas ediliyor
  • HIDIR BUDUR 11.01.2024 22:09
    İSRA SURESİ 16NCI AYET: Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR (TRUMPT?) , iktidara getiririz. Günah, isyan, inkâr bataklığına dalarlar. (ABD'NİN GAZZE, KUDÜS VE FİLİSTİN KARARLARI?) Sana ve Kur’ân’a itibar etmedikleri için, o memleket halkı gerekçeli olarak cezaya müstehak olur. BİZ DE ORAYI DARMADAĞIN EDERİZ.
  • Misafir 11.01.2024 22:02
    Aşağı sapık,yukarı sapık
Daha fazla yorum görüntüle