HABER7

Gazze’de kurtuluş savaşı veren Kassam Tugayları öncülüğündeki Filistinli mücahit gruplar, İsrail’in terör saldırılarına 116 gündür direniyor. Gazze Şeridi’ne karadan giren İsrail askerlerine karşı koyan mücahitler, şok baskınlarla işgalcileri imha ediyor.

Bu operasyonlardan bir tanesi, harabeye çevirdikleri sivillere ait apartmanlar önünde siyonist medya kuruluşuna röportaj veren İsrail askerlerine yönelik gerçekleştirildi.

Sokak ortasında elindeki silahla gazeteciye beyanat veren bir İsrail askeri, mermi seslerini duyar duymaz ürpertiyle sağa sola bakıyor. Daha sonra silahını alarak diğer askerlerle birlikte yakın noktadaki tankın yanına saklanıyor.

Korkudan panikleyen İsrail askerlerinin, çatışma seslerinin yükselmesi üzerine bir binaya kaçıştıkları görülüyor.

TANKLA GİRİYOR TABUTLA ÇIKIYORLAR

İşgalci İsrail ordusu, savaşın başlangıcından bu yana 557 askerin öldüğünü, 2 bin 765 subay ve askerin yaralandığını duyurdu. İsrail hastanelerinde 7 Ekim’den bu yana tedavi gören asker sayısının ise 7 bine ulaştığı belirtiliyor.

PSİKOLOJİSİ BOZULAN GAZZE’DEN KAÇIYOR

İsrail gazetesi Yedioth Ahronoth gazetesi, çok sayıda İsrail askerinin psikolojik ve duygusal belirtilerle Gazze’den döndüğünü duyurdu.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • İklimDeğişikliği 07.02.2024 23:12
    Kassam Tugaylarına bilerek açık hedef olmuşlar maksatları tüm dünyaya kassam tugaylarınında gazeteci öldürdüğüne dair bir algı oluşturmak lakin kassam tugayları akıllı bir müslüman gibi tuzağa düşmeyip. üstüne tüm dünyaya siyonistlerin korkak ve örtlek olduklarını ispatlayıp komik duruma düşürmüştür. lanetli kavmin rezillikleri tüm hızıyla devam ediyor.
  • Muco 07.02.2024 17:33
    Bu yahidiler bu siyonist ve allahin lanetlegi kavim vallahi maglup olacaksiniz siz karşi karşi gelmeye cekinen korkak bir milletsiniz
  • NURETTİN AKKAYA 07.02.2024 08:05
    Rabbim. Müslümanların yüz akı onuru şerefi. Bu mücahitlere bu zalime ve işbirlikçilerine diz cokturup, kuran NİZAMİNİ DÜNYAYA HAKİM KILACAK bir devlet kurma imkanı ile mukafatlandir.bizide onlara tabii eyle. AMİN inşallah.
  • nurı belcıka 07.02.2024 01:29
    yemınle sıze 10000 poh joh yeter tarla farelerı
  • Aslan 01.02.2024 11:48
    Lagim fareleri
Daha fazla yorum görüntüle