HABER7

Gazze Şeridi’nde 122’inci gününe giren savaşta işgalci İsrail ordusuna kabus gibi çöken Kassam Tugayları, başarılı operasyonlarını kamera görüntüleriyle taçlandırıyor.

Teknolojik ve askeri donanımı yüksek teçhizatlarla Gazze’ye giren İsrail ordusunu, yer altı tünellerinde inşa edilen silahlarla vuran Kassam Tugayları, işgalcilerin zelil halini dünyaya ilan etmeye devam ediyor.

HAN YUNUS İŞGALCİLERE MEZAR OLUYOR

Kassam Tugayları’nın yayınladığı son görüntülerde, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus’a giren İsrail askerî araçlarının hedef alındığı anlar paylaşıldı.

İsrail tankına kurulan pusuya ilişkin görüntülerle başlayan videoda, tuzaklama sonrası tankı havaya uçuran çifte patlama kare kare paylaşıldı.

İĞNE DELİĞİNDEN VURDU

Videoda, Yasin 105 roketiyle İsrail tankını vuran bir Kassam mücahidinin görüntüsü ise adeta “savaş sanatı” olarak kayıtlara geçti.

Hem yakın mesafeden, hem de küçücük bir kapı aralığından yaptığı atışla milyon dolarlık Merkava tankını imha etmeyi başaran Kassam askeri, adeta batıla karşı Hakkın üstünlüğünü perçinledi.

EBU UBEYDE SON RAKAMLARI AÇIKLADI

Gazze Şeridi’ndeki savaşın son günlerdeki seyrine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kassam Tugayları Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde, 15 İsrail askerini öldürdüklerini, 43 askerî aracı imha ettiklerini duyurmuştu.

Ebu Ubeyde, İsrail'e ait 4 İHA'yı ele geçirdiklerini belirtmişti.

Kassam Tugayları’nın toplamda 43 İsrail İHA'sının hedef alarak etkisizleştirildiğini vurgulayan Ebu Ubeyde, İsrail işgalinin başkenti Tel Aviv ve çevresini ise füze bombardımanıyla vurduklarını kaydetmişti.

 

Yorumlar 113 Yorum Var
  • MUHAMMET 07.03.2024 10:26
    Rabbim kardeşlerimize güç kuvvet kararlılık metanet sabır ve rızık versin. Küffarın şerrinden her daim korusun. Direnişte muvaffak eylesin.
  • R yavuz 06.03.2024 23:10
    Rabbım tez zamanda zaferler galibiyet Nasib eylesin Amiiin
  • bünyamin ÇELİK 26.02.2024 09:15
    rabbim sen onları destekle , islamin izzet ve serefini koruyorlar , Allahım güç ve kuvvet ver yigitlere....Ammin , amin ,amin.....
  • Yılmaz yıldırım 08.02.2024 07:11
    Allah CC bu mübarek ayın hurmetine şehitlerimize rahmet etsin o bir avuç dini imanı vatanı bayrağı onuru için şavaşan kardeşlerimize kutlu bir zafer nasib etsin inşaallahhhhhhhhhhh.
  • İhsan 07.02.2024 17:12
    İzzetimiz, İzzettin kassam. İmanınıza kurban olayım
Daha fazla yorum görüntüle