HABER7

Gazze’de vatan müdafaası gerçekleştiren Hamas’ın askeri kolu Kassam Tugayları, İsrail’e keskin nişancı darbesini indirdi.

Aksa Tufanı savaşının 124’üncü gününde düşman yoğunlaşmalarıyla yüzleşmeye ve onları yok etmeye devam eden Kassam Tugayları, yeni bir video yayınladı.

SİVİL YERLEŞİMLERİNİ ALT ÜST EDERKEN...

Kassam Tugayları’nın resmi Telegram hesaplarından yayınlanan görüntülerde, Gazze Şehri'nin batısındaki Camiat bölgesindeki siyonist bir subayın keskin nişancı silahı ile vurulduğu anlar paylaşıldı.

Keskin nişancı atışıyla vurulan İsrail subayının can verdiği anlar saniye saniye Kassam kameralarına yansıdı.

Vurulan askerin yanındaki işgalcinin yardım etmek yerine siper almaksızın olay yerinden kaçması, korkaklığın seviyesini gösterdi.

Bazı sosyal medya hesaplarında, keskin nişlancı atışıyla öldürülen askerin İsrail 601. Tugayının Komutan Yardımcısı rütbesinde olduğu öne sürüldü.

İKİ ORDU ARASINDAKİ FARK

Gazze’de yürüyen herkesi hedef alan İsrail keskin nişancıları ise hayvanların canına dahi kast ediyor. Otlanmak için Gazze sokaklarına çıkan iki koyun, dün İsrail’in keskin nişancı atışlarıyla telef edilmişti. Aç bitap düşen insana da, hayvana da merhamet etmeyen İsrail ordusu, savaş suçlarına bir yenisini daha eklemişti.

Kassam Tugayları bir bir İsrail ordu birliklerini imha ederken, mücahitlere diş geçiremeyen İsrail ordusunun sürekli Gazze’deki sivilleri ve diğer canlıları katletmesi soykırımcı barbarların asıl niyetini gözler önüne sermişti.

İşte o görüntüler:

 

Yorumlar 238 Yorum Var
  • Şuayip çelik 17.02.2024 18:44
    Bunu kim vurdu ise Allah ondan razı olsun şu İsrail askerlerini sağ bırakmayın gördüğünüzü gebertin
  • Hace 17.02.2024 09:51
    Allah Mu minlerle beraberdir Katiller elbette belayı bulacaklar müslümanlar birlik olun destek olun Allah in yardımı yetişir inş.
  • Müslüman 17.02.2024 00:31
    Allahın zaferi yakındır dualarım sizinle allahın aslanları,☝️
  • Davut 16.02.2024 22:57
    Allah guc kuvvet versin aslanlar gun gelecek tevhid bayragimiz heryerde dalgalanacak ellerinize saglik yuregime su serpildi kafirin geberdigini gorunce
  • Canacan 16.02.2024 19:39
    O debelendikce benim içim soğudu be. Ohhh.Mücahitlere slm olsun.
Daha fazla yorum görüntüle