Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ya Habiba Ya Falastin" şarkısına "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi"nde klip çeken Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı, söz yazarı ve müzik yapımcısı Maher Zain'e teşekkür etti.

ÜNLÜ ŞARKICI ZAİN'DEN FİLİSTİN İÇİN ŞARKI

Zain'in, Başkanlık tarafından çocukların gözünden Gazze'deki insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla İstanbul'da açılan "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi"nde çektiği klip yayınlandı.

ALTUN'DAN ZAİN'E TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çalışmayı çok anlamlı bulduğunu belirten Altun, "Sevgili Maher, bu güzel eserinin klibini İletişim Başkanlığımızca İstanbul'da açılan 'Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar' Sergisinde çekmen, Filistin'in sesini dünyaya daha fazla duyurmak açısından bizim için çok anlamlı. Eserini Filistin'de yaşanan trajediyi çocukların gözünden anlatan sergimizde seslendirdiğin için sana gönülden teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, çocukların gözünden Gazze'deki insanlık dramını anlatmak amacıyla İstanbul'da geçen yıl 29 Aralık'ta açılan "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi", yerli ve yabancı binlerce katılımcı tarafından ziyaret edilmiş, yabancı basın mensuplarından da yoğun ilgi görmüştü.

'SERGİDE GAZZELİ ÇOCUKLARIN NE KADAR TRAVMATİZE OLDUKLARINI GÖREBİLİYORUZ'

Sergide klip çeken sanatçı Maher Zain, yaptığı açıklamada, sergiden çok etkilendiğini belirterek, "Sergide çok güzel eserler var, gerçekten çok etkileyici. Filistinli ve Gazzeli çocukların akıllarından ve gönüllerinden geçenleri dışa vuran bir sergi. Birisi bizden bir resim çizmemizi istediğinde içimizdekileri dökeriz. Bunlar da bu çocukların aklından geçenler… Dolayısıyla bu sergide Gazzeli çocukların ne kadar travmatize olduklarını görebiliyoruz." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Türk 11.02.2024 11:40
    Helal olsun..
  • Nurettin Sancak 11.02.2024 11:16
    Tebrikler güzel bir çalışma olmuş. Her birey kendi alanında elinden geldiğince bu zulme karşı bir şeyler yapmalı. Kahrolsun itrail "Allahım, Filistinli sabi-lerin intikamını almayı bize nasip eyle. "
  • Bahattin Avcuoğlu 11.02.2024 10:33
    Şarkıyla türküyle olacak iş mi bu... Üzerine şarkı yazılacak boyutu çoktan geçmiş bebeler paramparça anneler kayıp babalar yok ... çıkmış birileri AB ülkelerinde rahat doseklerinden şarkı söyleyip daha çok para kazaniyur. Yalanın en büyüğü de neymiş kamuoyu yok toplu kınama AB nin abd nin dikkatini çekmek dünya da gündem yapmak... hepsi yalan... dünya abd AB İngiltere bile gör e öldürüyor...
  • Müslüman 11.02.2024 02:33
    Allah razı olsun
  • Davut KARATAŞ 11.02.2024 00:55
    Maşallah çok güzel bir yorum samimiyet hakikaten çok güzel olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle