HABER7

İşgalci İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik terör saldırılarına karşı koyan Kassam Tugayları, siyonistlere tarihinin en ağır darbesini indirmeye devam ediyor.

132’inci gününe giren Aksa Tufanı Savaşı’nda Gazze’ye giren İsrail ordusuna direnen Kassam Tugayları, başarılı operasyonlarına dair yeni görüntü yayınladı.

Video kaydında, Kassam Tugayları savaşçısının İsrail kamuoyuna yönelik çarpıcı sözleri yer alıyor. Kassam askeri, “Hamas’ı parçalamak isteyen herkes yanılgı içindedir. Ve onların askerî araçlarını cıvatalara çevirecek olan da biziz. Netanyahu’nun size hiçbir faydası olmayacak. Sizi cehenneme göndereceğiz.” ifadelerini kullanıyor.

İŞGALCİLERE TÜNEL PUSUSU

Ardından Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentindeki çatışmalara dair görüntüler paylaşılıyor.

Han Yunus’ta bir tünelden çıkan iki Kassam savaşçısı İsrail askerlerine yönelik saldırının ardından tekrar tünele dönüyor. İsrail askerlerini tünele çekmek için yapılan bu hamle başarıya ulaşıyor. Uzun süre içerisinde tünele yığılan İsrail askerlerini otomobil kamerasının yerleştirildiği alanda seyreden Kassam Tugayları direnişçileri, işgalcileri düşürdükleri pusuda tüneli havaya uçuruyor.

Anti-personel televizyon cihazının patlatıldığı tünel pususunda, İsrail ordusunun 630’uncu yedek tabur komutanı, bir bölük komutan yardımcısı ve aynı taburdan bir askerin öldürüldüğü ifade edildi.

İkinci görüntüde İsrail tankını yakın mesafeden tanksavar füzesiyle vuran Kassam mücahidinin görüntüsü yer alıyor.

Videodaki üçüncü görüntüde ise Gazze sokaklarını harabeye çeviren İsrail askerî aracının, yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirmesiyle etkisiz hale getirildiği anlar yayınlanıyor.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Hamdii 17.02.2024 16:27
    MasAllah sübhanAllah mücahitlere . Lütfen videonun alt yazı çevirilisini de hazırlayın haber 7
  • Eyman 15.02.2024 20:15
    Dünyanın en azgın ve en pis yarattıklarına karşı yaptığınız bu kutlu cihad kervanına Rabbim beni ve isteyen her muslumanı da katsın. Rabbim bu vahşi Yahudileri kahruperişan etsin. Onlara destek verenleri ve onları şımartan, besleyen tüm mahkumları Kahruperişan etsin.
  • Egeli 15.02.2024 19:57
    MASAALLAH kardeslerime
  • bağımsız 15.02.2024 19:56
    Bu yük size düştü, bizi af edin kardeşim.
  • KARAHAN 15.02.2024 19:54
    Allah yar ve yardımcınız olsun.
Daha fazla yorum görüntüle