ABD yönetiminin Gazze politikasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Youssef, "ateşkes çağrısı gibi basit bir talebe kulak asmadığı" için Demokrat Partiyi eleştirdi

Mısır kökenli Amerikalı komedyen Bassem Youssef, ülke yönetiminin Gazze politikasını eleştirerek, 2024 başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan ABD Başkanı Joe Biden'a oy vermeyeceğini söyledi.

İngiliz gazeteci Piers Morgan’ın programında İsrail’in Gazze saldırısını esprili dille eleştirmesiyle ünü artan Youssef, “The Middle Beast Tour” kapsamında başkent Washington’da üç stand up gösterisi yaptı.

Komedyen Yousse2024 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GAZZE POLİTİKALARI ONLARA OY KAYBETTİRİYOR

ABD yönetiminin Gazze politikasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Youssef, "ateşkes çağrısı gibi basit bir talebe kulak asmadığı" için Demokrat Partiyi eleştirdi.

Youssef, 2024 başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan Joe Biden’a oy vermeyeceğini belirtti.

'AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE'

Savunduğu tüm değerlere karşı olduğu için eski ABD Başkanı Donald Trump’a destek veremeyeceğini anlatan Youssef, ancak Biden’ı da oyuyla ödüllendirmek istemediğini söyledi.

'HERKES ATEŞKES İSTİYOR'

Ülke genelinde kapalı gişe oynayan stand up gösterisi sayesinde halkın nabzını tutma şansı bulan Youssef, ABD’de yalnızca Arap ve Müslüman kökenli seçmenlerin değil genel olarak halkın da hükümetin Gazze konusunda takındığı tavırdan memnun olmadığını düşünüyor. Youssef'a göre ateşkes çağrısı, yalnızca Arapların değil tüm dünyanın talep ettiği global bir konu haline geldi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • MisafirBalıkesirli 19.02.2024 18:02
    Çaresiz değilsin oyunu Ak Partiye verebilirsinz