HABER7

Filistin’in Gazze Şeridi’nde İsrail terörüyle mücadele eden Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları, başarılı operasyon görüntülerini yayınlamaya devam ediyor.

Aksa Tufanı savaşının 148’inci gününde İsrail işgalcileriyle cephede çatışma görüntülerini yayınlayan Kassam Tugayları, bir mücahidin yer altı tünelinden yeni bir çıkış şaftı oluşturduktan sonra çıkıp İsrail tankını vurduğu anları paylaştı.

Gazze Şehri'nin doğusundaki El-Zaytun mahallesinde kayda alınan görüntülerde, Kassam Tugayları’nın ürettiği Yasin-105 roketiyle havaya uçurulan İsrail tankının daha sonra siyonist güçler tarafından çekilerek bölgeden uzaklaştırıldığı görülüyor.

BİNADA GAFİL AVLANDILAR

Önceden bubi tuzağı kurulan bir binanın, özel bir İsrail kuvvetinin içine çekildikten sonra patlatıldığı anlar da yayınlanıyor.

Yasin 105 roketleri, anti-zırh mermileri, bubi tuzaklı binaları ve anti-personel cihazlarını patlatmanın yanı sıra çok sayıda işgal askerini imha ettiği görüntüleri paylaşan Kassam Tugayları’nın gün içerisinde cephe hatlarından yaptığı bildirimler ise şöyle:

17:45 | El Kassam Mücahidleri, Gazze Şehri'ndeki Zeytun mahallesinin güneyinde düşman istihbarat görevinde bulunan Skylark keşif uçağını ele geçirmeyi başardı.

17:57 | Gruplarımızdan biriyle tekrar iletişime geçtikten sonra Mücahidlerimiz, Gazze Şehri'ndeki Zeytun mahallesinin güneydoğusunda iki Siyonist Merkvah tankının patlayıcılarla havaya uçurulduğunu doğruladı.

18:04 | Gruplarımızdan biriyle yeniden temas kurduktan sonra Mücahidlerimiz, Gazze Şehri'ndeki Zeytun mahallesinin güneydoğusunda Siyonist bir yaya kuvvetinde anti-personel cihazı "Ra'adiya"nın patlatıldığını doğruladı.

18:09 | Gruplarımızdan biriyle temasa geçtikten sonra Mücahidlerimiz, Gazze Şehri'nin Zeytun mahallesinin güneydoğusunda "Al-Yassin 105" mermileriyle iki Siyonist Merkvah tankını hedef aldıklarını doğruladı.

18:48 | El Kassam Mücahidleri, Han şehrinin kuzeyindeki El Satar bölgesinde 7 askerden oluşan Siyonist piyade birliğinde bubi tuzaklı bir evi iki anti-personel cihazıyla havaya uçurmayı başardı ve onları ölü ve yaralı bıraktı.

21:05 | El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus'un kuzeyindeki El Satar bölgesinde 7 askerden oluşan Siyonist piyade birliğin saklandığı bubi tuzaklı bir evi iki anti-personel roketiyle havaya uçurmayı başardı ve onları ölü ve yaralı bıraktı.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • İzzet 07.03.2024 07:35
    Yarabbi kassam tugaylarını koru onlara yardım et. Yahudileri mahvu perişan eyle. Onlara orada zulum gören çocukların çektiği acıların 1000 mislini yaşat. Amin amin.
  • Mardinli 03.03.2024 12:04
    YARABBİ sana iltica ediyorum yalvarıyorum dua ediyorum Gazze'ye giren hiçbir SiyonİT necis vahşi kuduz köpek itrail askeri ve teçhizatı ordan sağ çıkmasın. Amin
  • Bayram 03.03.2024 11:56
    Ya Rabbi Filistinli mücahit kardeşlerimize yardım et.nusretini fethini nasip eyle. Zalim katil ve terörist israil devletini kahhar isminle kahreyle.
  • Öktem 03.03.2024 11:15
    Ne kadar kuduz köpek imha o kadar huzur ALLAH yardımcı olsun kassam yiğitleri
  • Aksa 03.03.2024 10:50
    Ellerimiz size yetişemedi ama gönlümüz duamız sizinle sizin göstermiş olduğunuz bu mücadele bu İzzet size yeter bize de zillet düştü Rabbim size fethi müyesser kılsın ayaklarınızı sabit kadem eylesin düşmanlarinizi hezimete uğratsin birliklerini dagitsin Rabbim kahhar ismi hürmetine siyonist ve iş birlikcilerini kahrı perişan eylesin Amin
Daha fazla yorum görüntüle