HABER7

Filistin’in Gazze Şeridi’nde İsrail’in terör saldırılarıyla mücadele eden Kassam Tugayları başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Hamas Teşkilatının askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin kuzeydoğusundaki Beyt Hanun’da İsrail ordusunu keskin nişancılarla vurdu.

İsrail’in “hakimiyet kurduk” dediği Gazze’nin kuzeyinde hala faal olduğunu gösteren Kassam Tugayları’nın keskin nişancısının, İsrail sinyal birliği subayını hedef aldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

ALDIĞI SON SİNYAL SNIPER MERMİSİ OLDU

Kassam Tugayları’nın resmi Telegram hesaplarından yayınlanan görüntülerde, işgalci İsrail’in sinyal birliği subayının başarıyla hedef alındığı görülüyor.

Besmeleyle tetiği çeken Kassam mücahidinin vurduğu sinyal subayına yardıma gelen İsrail askeri de keskin nişancı atışından nasibini alıyor.

Bölgedeki diğer İsrail askerlerinin panikle kaçışması da Kassam askerî medya ekibinin kamerasına yansıyor.

BİR OPERASYON DA KUDÜS SERİYYELERİ’NDEN

Gazze direnişinde faal rol üstlenen İslami Cihad Hareketi’nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail askerlerinin pusuya düşürüldüğü görüntüleri yayınladı.

Kudüs Seriyyeleri Cenin Taburu, Burka ve Sıla el-Dhahr kasabalarında kurulan “Homeş” yerleşiminde çok sayıda işgal askerini hassas pusuya düşürdükten sonra patlayıcıları infilak ettirdi. 8 Mart’ta düzenlenen operasyonda pusuya düşürülen İsrail askerlerinin tamamının öldürüldüğü veya yaralandığı bildirildi.

___________

EBU UBEYDE: BENZERSİZ BİR MÜCADELE RUHUYLA DEVAM EDİYORUZ

Aksa Tufanı Savaşı’nın 154’üncü gününde bildiri yayınlayan Kassam Tugayları Askerî Sözcüsü Ebu Ubeyde, mücadeleyi sürdürdüklerini, Gazze’deki şehitlerin İslam ümmetinin acziyetini sildiğini belirtti.

Ebu Ubeyde’nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Savaşın 6. ayına girmemize rağmen bu terörist işgal ordusu hala katliamlarına devam ediyor. Bu savaş bütün dünyaya yeni yol çiziyor ve artık tesiri sadece Gazze'ye değil bütün ülkelere dokunacaktır.

Milletlerarası toplumun köhne kanunları, Amerikan idaresinin tesiri altındaki adaletsizliği ve saldırganlığı korumak için tasarlanmıştır.

7 Ekim'in en büyük nedenlerinden biri siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa’ya olan tavrıdır. 154 gündür bu işgalci orduya kayıplar verdirip askerlerini ve komutanlarını öldürmeye devam ediyoruz.

Ramazan ayını cihat içinde aslanların olduğu bir dönemde giriyoruz. Siyonistler Mescid-i Aksa’ya hiçbir önem göstermiyor ve Müslümanların tepkisinden korkmuyorlar.

Bütün ümmetin fertlerine sesleniyoruz, Mescid-i Aksa'ya için ayağa kalkın tepkinizi gösterin ve ona sahip çıkın.

Mücahitlerimiz, tüm noktalarda yüksek moral ve benzersiz bir mücadele ruhuyla siyonist-ABD saldırganlığına karşı direnişe devam ediyor. Başta İslam ülkeleri, bütün dünya çocukların açlıktan ölmesini izliyor. Kimileri de düşmanla gizli anlaşmalar yapıyor.

Bütün şehitlerimize selam olsun. Onlar kanları ile İslam ümmetinin utancını ve acziyetini siliyorlar. Bütün  İslam ümmetinin itaat, cihad ve zafer ayı olan Ramazan ayını tebrik ediyoruz."

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Şahin AKBIYIK 11.03.2024 05:12
    Eline sağlık Devrem
  • Yüksel 10.03.2024 00:11
    Helal size
  • Skut 09.03.2024 18:47
    Rabbim iki dünyanızı da bahtiyar eylesin. Katil siyonistlerlerin kökünü kurutun. Gazzeye çöreklenen abd yi de kovalayın, vardır bir sinsilikleri.
  • Skut 09.03.2024 18:42
    Rabbim size zafer nasip etsin, İslâm yiğitleri.
  • Burhan 09.03.2024 17:29
    Bu görüntüleri izledikçe bir nebze olsun içim ferahlıyor.
Daha fazla yorum görüntüle