İşgalci İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılar tüm dehşetiyle sürüyor.

Siyonist yönetime silah ve siyasi destek sağlayan ABD ise hem ülkesinde hem de tüm dünyada büyük bir tepki uyandırıyor.

"BEN BİR SİYONİST'İM"

Bununla birlikte hemen her konuşmasında "Siyonist olmak için Yahudi olmanız gerekmez. Ben bir Siyonist'im" sözlerini sarf eden ABD Başkan Joe Biden, her gittiği yerde İsrail soykırımına ortak olmakla suçlanıyor.

Son olarak Georgia eyaletinin en büyük kenti Atlanta'da seçim mitingi gerçekleştiren Biden ses getiren bir tepkiyle karşılaştı.

"SEN BİR DİKTATÖRSÜN SOYKIRIMCI JOE"

ABD'li genç bir adam, Biden’ın sözünü keserek kendisine "soykırımcı Joe" ifadelerini kullandı. Genç, Gazze'de öldürülen on binlerce Filistinlinin ve ölen çocukların sorumlusunun Biden olduğunu vurguladı.

İşte gencin Biden'a yönelik sözleri şöyle:

"Sen bir diktatörsün soykırımcı Joe! Çocuklar ölüyor! Binlerce Filistinli öldü"

Gencin tepkisi sürerken ABD Başkanı'nın korumaları karga tulumba bir şekilde soykırım karşıtı protestocuyu bölgeden uzaklaştırdı.

Yorumlar 87 Yorum Var
  • Adil 11.03.2024 11:41
    Gerçeği Joe'nun yüzüne tükürmüş. O da yağmur yağıyor demiş.
  • Vatandaş 11.03.2024 10:40
    Firavun Amerikanın elinde milyonlarca masum insan kanı yapışık. Bu firavunlar ülkesinin canını Allah nasıl alacak çok merak ediyorum
  • Misafir 11.03.2024 10:37
    Deccal Amerika büyük bir gök gürültüsüyle batacak. Allahın adaleti şaşmaz
  • Deneme 11.03.2024 09:21
    Gazze nin bir laneti olsaydı. Bu kadar zaman dunyada tas üstünde taş baş üstünde bas kalmaz kiyamet coktan kopardi. Ben aklim erdi ereli bu zulum devam ediyor. Ki yillar yillar olmuş. Su meshur son tamla icin kac masumun daha ahi gerekiyor. Hadi insanlardan umudu kestik. Nerde ebabil kuşları... Son damlaya benim ömrüm yetmeyecek anlasilan. İnşallah gorurum o son damladan sonraki gerçek adaleti.
  • Vatandaş 11.03.2024 09:17
    Gencin haklı tepkisi merhametli bir genç müslüman olsun yada olmasın sonuçta merhametli genç; Siyanist kafiri yerin dibine sokmuş
Daha fazla yorum görüntüle