Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı. Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer'de Netanyahu'nun bu saldırıları  ABD'nin uyarılarına rağmen neden yaptığını açıkladı.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Abdulselam 20.03.2024 04:29
    Sozde amerikaya ragmen, dunyaya ragmen saldiri yapmis hemde 65 islam devletinin gozleri onunde,hemde ramazan ayinda var mi aciklamasi kim dur diyecek kimse Allah hepimizi islah etsin,israili kahretsin
  • Hamza 20.03.2024 03:16
    Natenyahu istediği gibi katlediyor.nabız yokluyor bakacak kimse ses veya müdahale yok istediği gibi çocuk kadın masum kardeşlerimizi öldürmeye devam edecek.bu mübarek Ramazan ayını zehir ettiler bize.Lanet oldum tüm zalimlere ve destekcilerine.
  • Ümmet Şuuru* 20.03.2024 03:01
    Sisi başta kendi nefsine sonra hilesi zayıf olan seytana ve onun uşaklarına uyup kendini atese atmaktadır.
  • İklimDeğişikliği 20.03.2024 02:54
    Sisi refahta siyonist israilin sivil katliamlarına bir daha göz yumarsa hüsnü mübarekten ve mursiden daha kotü bir akibete ugrayacak.En doğrusunu elbetteki Allah cc bilir.lakin islam ümmetinin artık sabrı taştı.zalim siyonist israilin yaptıgı zalimlikler ve soykirımı tüm dünya milletleri sabrını taşirdı! Bundan siside nasibini alir.
  • İklimDeğişikliği 20.03.2024 02:26
    Insani yardım için en yakın yer olan Kktc maraş a sivil gazzeli filistinlileri yerleştirmeliyiz hem böylelikle siyonist israil yönetiminin kıbrısta toprak satın alarak rumlarla beraber kıbrıs işgal planını bozmalıyız.
Daha fazla yorum görüntüle