İsrail'in, Gazze Şeridi'nde Şifa Hastanesi çevresine ve farklı bölgelere düzenlediği saldırılarda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu onlarca Filistinlinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi. Filistin resmi ajansı WAFA'nın yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre, İsrail, Şifa Hastanesi çevresi ve Deyr el-Belah, Kuveyt Kavşağı, Refah şehri ve Han Yunus'un doğu bölgeleri başta olmak üzere Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini gece saatlerinde hedef aldı.

İsrail'in askeri araçları ve tanklarının yoğun ateşi eşliğinde topçu ateşi ve savaş uçaklarının saldırılarıyla Gazze'nin batısındaki Şifa Hastanesi çevresini hedef alması sonucu onlarca Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı.

İsrail güçleri, hoparlör aracılığıyla Filistinlilerden Şifa Hastanesi'ni derhal boşaltmalarını talep etti.Daha sonra hastanenin içinde esir aldıkları kadınlara akıl almaz işkencelerde bulundu. Kadınlardan biri Jamila Al-Hisi İsrail'in uyguladığı insanlık dışı davranışlara birebir şahit oldu ve yaşananları bütün dünyaya aktardı.

“İsrail işgal güçleri hastane çevresinde kadınlara tecavüz edip öldürdü.”

Yorumlar 8 Yorum Var
  • TC.Kılınç 26.03.2024 12:02
    Türkiyedeki yahudiler,siyonistler gazzeye gitsin. Filistine yardım etsin...Ülkemizi karıştırmasınlar...
  • Das 25.03.2024 22:06
    Netenyahu savas sucu isliyor uad görmezdem geliyor bm bos laf konusuyor arkadan destekliysen bmgk netenyahu yahudilerin intikamini alacaksa önce almanyadan baslamali nükleer silahinda var niye savunmasiz insanlara saldiriyorsun neden hamas teröristlerini vuracana sivilleride hedef aliyorsun 30 bin kisi ölmüs
  • Kriptolara Dikkat 25.03.2024 21:09
    Türkiye'deki Yahudiler gayet rahatlar ama !
  • Ayarcı 25.03.2024 17:33
    Yüce Allah CC Siyonistleri ve destekçilerini yerle yeksan ETSİN...
  • ercan 25.03.2024 16:27
    Deaş ve mensuplarının gerçek yüzü siyonistlerin emeline hizmet
Daha fazla yorum görüntüle