İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına dünyanın dört bir yanın tepkiler gelmeye devam ediyor. İngiltere’nin başkenti Londra’da Youth Demand adlı aktivist grubun üyeleri, İsrail’e silah ambargosu uygulanması talebi ile İngiltere Savunma Bakanlığı binasında boyalı eylemle protesto gerçekleştirdi.

Protesto sırasında bazı aktivistler gözaltına alındı.

Grup tarafından yapılan açıklamada, "Bakanlık savunmuyor, öldürüyor. İngiltere, İsrail'e silah finansmanına izin verdiği için bu ölüm projesinin devam etmesini artık kabul etmiyoruz" denildi.

PARİS'TE İSRAİLLİ MECLİS BAŞKANINA PROTESTO

Fransa'da Filistin yanlıları, İsrail Meclis Başkanı Amir Ohana'nın Senatoyu ziyaret etmesine karşı gösteri düzenledi.
Ellerinde Filistin bayraklarının yanı sıra "Paris'te soykırımcı İsraillilere hayır" ve "Bir soykırımın durdurulmasını talep etmek için protesto etmek normal mi?" yazılı dövizler taşıyan Filistin destekçileri, "Gazze'de soykırım var. Susmayacağız", "Yaşasın Filistin halkının direnişi" ve "Gazze'nin çocuklarını aç bırakmaya son verin" sloganları attı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • enver 11.04.2024 18:01
    ortadoğunun bugünkü halinin temellerini atan bu uzun bacaklılar değil mi? ne bekliyorsunuz ki bu topluluktan?
  • İbo 11.04.2024 16:24
    tüm Avrupa ve ABD İslâm düşmanı.. çünkü ahlâk yok bitmiş..her konuda..
  • Doğru 11.04.2024 16:01
    Helal olsun Her vijdan sahibinin yapması geteken bir tepki.
  • 3922 11.04.2024 12:57
    Bakın aldanmayın bu boya saldırısını yaptıranda kakanlık
  • Fatih 11.04.2024 12:52
    Helal olsun dünyanın iyi insanlarına. Bizim pkklılar siyonist İsrailin yanında olduklarını açıkladılar sosyal medyada defaten. Çünkü İslam düşmanı alayı. Maalesef güneydoğunun samimi müslümanlarının çoğu da İslam düşmanı zalim israil dostu pkknın yanında durmaktalar. Bu ise işimizi zorlaştıran en büyük sorun. Dış düşman defedilmekte ama ya namazda aynı safta durduklarımız???
Daha fazla yorum görüntüle