Avustralya'nın Sydney kentindeki bir kilise ayini sırasında bıçaklı saldırgan, ayini yöneten papaza saldırdı. O anlar, ayinin YouTube üzerinden canlı olarak yayınlandığı sırada anbean kaydedildi.

Saldırıya uğrayan rahibin, "İyi Çoban (İsa) Kilisesi" Piskoposu Mari Mari Emmanuel olduğu kaydedildi. Saldırgan, Avustralya polisi tarafından yakalanırken, papaz dahil toplam 4 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Sydney'de, geçtiğimiz gün "Westfield Bondi Junction" adlı bir alışveriş merkezinde saldırı olmuş, 5'i kadın 1'i erkek 6 kişi hayatını kaybetmişti. 40 yaşındaki saldırgan Joel Cauchi'nin, psikolojik sorunlar yaşayan biri olduğu belirtilmişti.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Kimse kim sana ne 16.04.2024 14:47
    Bunu yapan müslüman olsa terörist, Hristiyan olunca saldırı!... SÜSLÜMAN GAZETELERİ DE AYNI
  • Kafirin Oyunu 16.04.2024 13:13
    Filistindeki vahşete dur dediği için katledildiği kesin ve bunu yapan da çok büyük bir ihtimalle siyonist iti dir.Ya da arkasında onlar vardır..Bu arada bizdeki islama ve müslümanlara gerici ve barbar diyerek islamı yok etmeye çalışanların arkasında siyonistlerin olduğu bir gerçektir..Ama kendilerine bir bakın asıl gerici ve barbarlar kimlermiş.Yahudiliği bir araştırın derim.
  • Fatih 16.04.2024 10:44
    Dikkatli izlerseniz seri hamleler yapıyor ama sanki bıçaklamak istemiyor. Yoksa zaten öldürürdü o kadar darbeyle. Adamın hayati tehlikesi bile yokmuş. Sanki bıçağı sokmamaya çalışıyor. Belli ki amaç farklı...
  • Muhammet Kaya 16.04.2024 09:13
    Terör saldırısı dememelerinin tek sebebi saldıran kişinin Hristiyan olması.
  • Demir 16.04.2024 08:55
    valla yaralamak bile istemiyor. Bilinçli yapılan bir şey gb. Altından bakalım ne oyun çıkacak.
Daha fazla yorum görüntüle