İran Devrim Muhafızları, İsrail'e gerçekleştirilen 'Doğru Vaat' operasyonunun yeni görüntülerini paylaştı. Görüntülerde balistik füzelerin İsrail topraklarını hedef almak üzere peş peşe fırlatıldığı anlar yer aldı.

NE OLMUŞTU?

İran dün İsrail'e yüzlerce İHA, balistik ve seyir füzesiyle saldırı başlatmış, bazı askeri hedeflerin vurulduğunu açıklamıştı. İsrail ise saldırıların çoğunun hava savunma sistemlerince önlendiğini ancak güneydeki bir askeri üsse füze isabet ettiğini belirtmişti

 

Yorumlar 148 Yorum Var
  • laz ziya 18.04.2024 23:15
    Yalan Dolan !
  • Şovmen 18.04.2024 10:57
    İran her zamanki gibi şov yaparak bir haftadır dikkatleri gazzedeki katliamdan uzaklaştırdı.Özellikle gece görüntüleri çekildiki şov daha renkli olsun,gece sokaklarda kimse olmadığı için boş alanlara düşen füzeler kimseye zarar vermedi.İran abd israilin ortak tiyatrosundan başka birşey değil.
  • FATİH 17.04.2024 13:10
    iranlı yahudiler filistinlileri bombalayabilir . oyun içinde oyun var ama Allahında bir oyunu var.
  • Mehmet KARA 17.04.2024 12:53
    Siz hala İran propagandası yapıyorsunuz. Bu kadar zulüm, İran'ın yaptığı katliam, PKK'ya verdiği destek Sünni İslam düşmanlığı, müslümanlara karşı ABD ile yaptığı işbirliği karşısında hâlâ uyanmadınız, İran'ın yalanlarına, fitne ve fesadına hizmet ediyorsunuz. Yazıklar olsun...
  • Yasin hoca 17.04.2024 12:15
    Bakın iki günde Gazzenin acısını bize unutturdular. Yani amaçlarına ulaşıp insanların nazarını başka yere çevirdiler. İran ve İtrail dost birbirlerini aratmayan kansız ülkelerdir.
Daha fazla yorum görüntüle