Haber7

22 Nisan ile 30 Nisan arasında Hamursuz Bayramı’nı kutlamaya hazırlanan işgalci siyonist İsrail’den şoke eden bir itiraf geldi.

Gazze’de soykırım yapan İsrail’in radikal Birleşik Tevrat Yahudiliği Partisi'nden Yitzhak Pindrus, 16 Nisan’da katıldığı bir TV programında çarpıcı ifadeler kullandı.

“MESCİD-İ AKSA’NIN YERİNE TAPINAK İNŞA EDECEĞİZ” İTİRAFI

Siyonist milletvekili Pindrus, “Tapınağın inşasını ve Mesih’in gelişini her gün sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Mescid-i Aksa’nın yıkılmasını isteyen Pindrus, İran’ın yaptığı saldırıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. Siyonist milletvekili, Mescid-i Aksa’nın yerine tapınak inşa edeceklerini itiraf ederek şunları söyledi:

“Büyük bir keyifle şunu gördüm; görüntülere göre, İranlılar Mescid-i Aksa'yı neredeyse yerle bir ediyordu. Ancak günün sonunda, yakında üçüncü tapınağın orada inşa edileceğini ve orada Fısıh kurbanlarından yemek yiyebileceğimizi umuyoruz.”

Yorumlar 45 Yorum Var
  • Hko 19.04.2024 14:02
    İnsan bu kadar saçma olurmu iran savaşıyor biz İsraile yardım ediyoruz yinede iranmı suçlu pes doğrusu
  • ADALET 18.04.2024 21:35
    Rüdiger Kosinski 14 Ocak 2023 -1. Şimdiye kadar kurbanların henüz inşa edilmemiş olan III Tapınak'ta gerçekleşeceğini varsaydım! Üçüncü Tapınak tam olarak bugün El Aksa Camii'nin bulunduğu yerde inşa edilecek. Bu, hala gelecek olan son bir Orta Doğu savaşında yok edilecek - ve Yahudiler tarafından değil, Kudüs'ü hedef alan bir Arap füzesi tarafından - bu bir İran füzesi olabilir .
  • bekleyin geliyor 18.04.2024 17:48
    kafayı yemişler.
  • Huzur 18.04.2024 17:37
    İran'ın amacı mescidi aksayı yıkmaktı zaten bu deneme oldu 2. Saldırı yakın ve bu saldırıda mescidi aksayı yıkacaklar İsrail de tapınağına kavuşacak sahte mesihlerine tapacaklar İran'da istediğini alacak
  • Abdullah 18.04.2024 17:34
    Haftaya gelmezse fosssss.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek