Ukrayna'nın Dnipro kentinde bir kadın, özel hayatını yaşamasına engel olduğu için 2 yaşındaki oğlunu bir milyon Grivna (25 bin dolar) karşılığında satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Ukrayna Ulusal Haberleri Haber Ajansı'na (UNN) göre Başsavcılıktan yapılan açıklamada "Dnipro şehrinde ikamet eden bir kişiye, reşit olmayan bir kişiye karşı işlenen insan ticareti şüphesiyle ilgili bir ihbarda bulunulmuştur (Ukrayna Ceza Kanunu'nun 3. Bölümü, Madde 149)." denildi.

İddiaya göre 2 yaşındaki oğlu kadının özel hayatını düzenlemesine engel oluyordu. kadın bir milyon Grivna (25 bin dolar) karşılığında bir alıcı buldu ve oğlunu teslim etmeyi teklif etti. Ancak anne çocuğunu teslim ederken gözaltına alındı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Ercan 58 26.04.2024 11:32
    Çoğumuz yorgi gibi yaşıyoruz ne Suriyeli ne Afgan bize ahlaksızlık öğretmiyor ne içiyorsun anlamıyorum
  • Ali 25.04.2024 21:47
    sanki biz Turkler cok iyi muslumaniz da suriyeli afgan ahlaksizlik ogretiyor bize...o zaman Turkler de yurt disina gitmesin akrabalarinizdan hicbiri almanya amerika gitmesin...
  • Gurbetci66 25.04.2024 14:46
    Zaten ukrainada normal olan bir sey neden bu kadar yadirgadiniz ki savasdan dolayi binlerce cocuk hastanelerde kalmadimi para karsiligi dogum yapip savas olunca o kisi yada aileler gelip alamdiklari icin cocuklar hastanede kaldi haberlerde cikdi onun icin yadirgamiya gerek yok.insan oglu eder sonra ben herkezden temizim der ortaya cikar. Basimiza gelenler kendi edigimizden gelmiyormu?
  • mustafa kara 25.04.2024 14:41
    insan olarak daha ne kadar batacağız bakalım
  • Erkan 25.04.2024 14:06
    Ne olur ülkemde suriyeli başta savaşı ön planda gosterek suriyeli Afgan ukraynali Rus almayın lütfen ahlakimizla kültürümüzle bağdaşmayan toplumlara hürmet etmeyelim RABBİM bir döngü içindedir muhakkak ve biz kahraman olalım derken ülkeyi zor duruma düşürmeyelim gün gelir ülkemizde olur suriyeli Afgan Cezayir Pakistan ukraynali ne olur yapmayın almayın defedin.
Daha fazla yorum görüntüle