Geçtiğimiz gün işgalci İsrail ordusunun Refah'ın doğusuna tahliye emri vermesinin ardından, Filistinliler bölgeden ayrılmaya başladı.

İsrail'in bombardımanlarından kaçmak için sürekli göç eden Filistinliler, İsrail'in uyarısından saatler sonra eşyalarını yüklediği eşek arabaları ile yola çıktı.

Öte yandan minik kardeşini sırtlayan küçük bir kız çocuğunun yürek dağlayan görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

FİLİSTİNLİLERİN REFAH'TAN TAHLİYESİ

Bölgeden ayrılan Filistinlilerin bir kısmının Refah kentinin güneyine, diğerlerinin Deyr El Balah kenti ile el-Mevasi bölgesine gittiği belirtiliyor.

Katil İsrail ordusu, son sığınak Refah'ta yaşayan Filistinlilere Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kenti ve el-Mevasi bölgesindeki kamplara gitmeleri çağrısında bulunmuştu.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Hakikat 08.05.2024 08:45
    Yüce Mevla müslümanları vehm (Dünya sevgisi ve ölümü kötü görme) hastalığından kurtarsın inşaallah inşaallah inşaallah la havle we la kuvvete illa billahilâzim
  • malkoçoğlu 08.05.2024 08:29
    Size bu zulmü yaşatan aslında müslüman alemidir.Parçalanıp bölünmemiz küffara karşı bizi güçsüz kıldı.Bütün suç bizim birlikte olamadığımız için bunlar bu zulmü yapıyor.
  • Ali talih 08.05.2024 08:17
    Bundan sonrasının kıyamet olduğunu bilin yaşadığınız hiçbir yerde huzur kalmayacak ve çok kan akacak taaki dünya siyonistlere kalana kadar nüfusu azaltacaktır bizide öldürecekler ırkın dinin siyasetin ne olursa olsun sen ben ve çocuklarımız bütün insanlık tehdit altında
  • Turan 08.05.2024 04:28
    Eyy şeytanın uşağı siyonist yahudi sanırsın bu film böyle bitecek. Yaşasan da gebersen de seni fena günler bekliyor. Adi aşağılıklar.
  • Ya Hak 08.05.2024 04:24
    Yeryüzünde kalmış son muslumanlar gibiler sanki.zira yeryüzünde hakiki Müslüman ülkeler olsaydı kimse cesaret edemezdi bu zulme
Daha fazla yorum görüntüle