Forklifti itmeye çalışırken forkliftin altında kalan kadının görüntüleri olay oldu. Ne olduğunu anlamayan forklift şoförünün kadının üstünden geçtiği anlar cinayet gibi kaza dedirtti.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Operatör 03.11.2016 17:35
    Forklift kullanan birisi olarak habere üzüldüm.olayı şu şekil yorumluyorum.Forklift kapasitesinden fazla yük kaldırıyor arkasına binen adamdan belli.şöför hafif fren yaparak forkliftin dengesini bozmuştur bu sebepten forkliftin arkası kalkmıştır.biraz ehil bir şöför olsa yapılacak bir iki ufak hareketle forkliftin arkası kalkmayabilirdi.şöförün bu hatası kadına karşı işlemiş olduğu bir suç değildir.kadın yardım edim derken canından oldu.
  • yüksel 03.11.2016 16:17
    üzücü bir durum. ama forklift sürücüsünün ben ce hatası tok. kadıncağız bilgisizliğinin kurbanı olmuş. o forklift 10 ton civarı ve arkasının havaya kalkması çok sorun olmaz. kadıncağız ağırlığını bilmediğinden kurtarma niyetiyle hareket etmiş. siz siz olun asla forkliftlere yaklaşmayın çok tehlikelidir. küçüklüğü aldatmasın çok ağırdırlar. altı alçak olduğundan bu gibi durumlar kesin ölümle sonuçlanır.